Prije odlaska na ručak s prijateljicom, Sharon Stone uputila se na manikuru i pedikuru u jedan losanđeleski kozmetički salon.

Galerija Sharon Stone Sharon Stone Natikače Sharon Stone nisu klasično rezane na predjelu prstiju +0 Sharon Stone

Slavna 61-godišnja američka glumica za izlazak je odabrala vrlo ležernu ljetnu odjevnu kombinaciju.

Šarenu košulju-haljinu s upečatljivim uzorkom inspiriranim 70-im godinama prošlog stoljeća kombinirala je s crvenom torbom većih dimenzija i natikačama.

Natikače Sharon Stone nisu klasično rezane na predjelu prstiju Natikače Sharon Stone nisu klasično rezane na predjelu prstiju (Foto: Profimedia)

Model natikača koji je nosila na prvi pogled potpuno je klasičan, ali kad ih se bolje promotri vidljivo je da se radi o "dubljem" modelu koji prekriva rist. Specifične su i zbog toga što nisu klasično rezane na predjelu prstiju, a također nisu ni u potpunosti zatvorene kao tradicionalni "mule" modeli.

Na predjelu prstiju imaju samo malen otvor iz kojeg su izvirivali svježe nalakirani nokti lijepe glumice ukrašeni crvenom bojom.

Sviđaju li vam se ovako rezane natikače?

glasova:

Možda ove natikače izgledom ne osvajaju, ali s obzirom na to da imaju stabilan gornji dio koji pridržava nogu tijekom hodanja i nisu u potpunosti ravne - definitivno su udobne.

Sharon Stone Sharon Stone (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I KOJE ŠTIKLE MNOGE ŽENE ŽELE U SVOM ORMARU:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju