Sharon Stone stigla je u Italiju na Milanski tjedan mode koji se održava do 28. veljače. Dobro raspoložena glumica snimljena je u zračnoj luci, a za putovanje izabrala je ležernu odjevnu kombinaciju kojom dominiraju šarene tenisice talijanskog luksuznog brenda Dolce & Gabbana.

Galerija Sharon Stone u trenirci i šarenim tenisicama Dolce & Gabbana - 1 Sharon Stone u trenirci i šarenim tenisicama Dolce & Gabbana - 5 Sharon Stone u trenirci i šarenim tenisicama Dolce & Gabbana - 6 +2 Sharon Stone nosi šarene tenisice modne kuće Dolce & Gabbana

Tenisice sa šarama na sebi imaju natpis Milano, a dio su kolekcije tenisica s imenima gradovima koja uključuje i Miami, New York i Los Angeles. Kolekcija je posvećena svjetskim metropolama koje imaju posebno značenje za Domenica Dolcea i Stefana Gabbanu.

Sharon Stone u trenirci i šarenim tenisicama Dolce & Gabbana - 2 Sharon Stone nosi šarene tenisice modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: www.dolcegabbana.com)

Uz šik model tenisica modne kuće Dolce & Gabbana Sharon Stone nosila je minimalističku crnu kombinaciju sačinjenu od donjeg dijela trenirke ravnih nogavica s vezicom oko struka i pulovera s dolčevita kragnom. Dodala je i tek malo nakita, velike okrugle srebrne naušnice.

Sharon Stone Sharon Stone u kombinaciji koja poručuje: "Briga me za trendove, imam svoj stil!"

Sharon Stone odjenula je poderane traperice i gležnjače na petu za druženje s mlađom sestrom Kelly - 2 Sharon Stone: Poderane traperice i predobre gležnjače za ručak s mlađom sestrom

Glumica je tako još jednom pokazala da sa stilom nosi i vrlo jednostavne odjevne kombinacije te da je uz ovako upečatljive tenisice i obična trenirka dovoljna za top dojam.

Sharon Stone u trenirci i šarenim tenisicama Dolce & Gabbana - 7 Sharon Stone u trenirci i šarenim tenisicama Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju