Odlično raspoložena Sharon Stone lijepi, sunčani dan u Los Angelesu iskoristila je za druženje s mlađom sestrom Kelly Stone. Glumica i njezina sestra pozirale su fotografima ispred restorana na Beverly Hillsu, a 63-godišnja zvijezda izgledala je fenomenalno u mladenačkoj odjevnoj kombinaciji.

Za druženje s dvije godine mlađom sestrom Kelly Sharon Stone je odjenula kombinaciju koju ni upola mlađe žene ne bi nosile bolje. Nosila je plave traperice ispranog izgleda s poderanim dijelovima talijanskog brenda Dsquared2, čiji su vlasnici blizanci Dean i Dan Caten iz Kanade. Efektne traperice duljine do iznad gležnja Sharon je podvinula te su tako i njezine gležnjače još više došle do izražaja.

Izbor glumice bio je jednostavan model u divnoj zelenoj boji s debljom potpeticom. Gornji dio zanimljivog, mladenačkog stajlinga činio je tamnoplavi pulover s V-izrezom ukrašen crvenim i zelenim izvezenim aplikacijama, a ispod njega nazirala se bijela majica.

Slika nije dostupna Sharon Stone: Maksi haljina koja otkriva više kože nego što se čini na prvu

Slika nije dostupna U restoran u pidžami? Upravo je to napravila Sharon Stone i izgleda super

Za još malo šik stila Sharon Stone je dodala klasičan fedora-šešir u crvenoj boji, ogrlicu sa sitnim cvjetićima i sunčane naočale sa svijetlim okvirima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju