Sharon Stone jedna je od onih slavnih žena koje u privatno vrijeme vole nositi ležerne odjevne kombinacije s rokerskim štihom, a upravo takav stajling glumica je odabrala i kada je išla u posjet prijatelju na Beverly Hillsu.

Galerija Sharon Stone Sharon Stone u kožnatim hlačama i gležnjačama modne kuće Zadig & Voltaire - 2 Sharon Stone u kožnatim hlačama i gležnjačama modne kuće Zadig & Voltaire - 3 +3 Sharon Stone u kožnatim hlačama i gležnjačama modne kuće Zadig & Voltaire

Glumica je pritom izgledala jako dobro odjevena potpuno u crno, a pažnju su posebno privukle uske kožnate hlače dužine do iznad gležnja koje filmska zvijezda i u sedmom desetljeću života nosi baš mrak. Uz takve opasno dobre hlače Sharon je kombinirala crnu majicu s V-izrezom i dugim rukavima.

Sharon Stone u kožnatim hlačama i gležnjačama modne kuće Zadig & Voltaire - 5 Sharon Stone u kožnatim hlačama i gležnjačama modne kuće Zadig & Voltaire (Foto: Profimedia)

Odabrala je i crne kožnate gležnjače ravnog potplata modne kuće Zadig & Voltaire koje se vežu debljim satenskim vrpcama te imaju patentni zatvarač. Uz šik gležnjače zmijskog uzorka glumica je dodala još malo istog detalja te je nosila crnu torbicu s metalnom kopčom u obliku zmijske glave s potpisom modne kuće Bvlgari.

Sve samo ne dosadno: Sharon Stone u crnom odijelu s efektnim detaljima Sharon Stone na otvaranju svoje prve samostalne izložbe Sharon Stone u odijelu s efektnim detaljima Sharon Stone u odijelu s efektnim detaljima +0 Sharon Stone na otvaranju svoje prve samostalne izložbe

Riječ je o modelu torbe Serpenti Forever u čijem se dizajnu ističe i ručka za nošenje u ruci te remen za nošenje na ramenu u kombinaciji crne kože i metalnog lanca, koji također imitira izgled zmijske kože. Sharon Stone svaku kombinaciju voli podići upečatljivim komadima nakita, a za ovu priliku outfitu je dodala dvije ogrlice i veliki prsten.

Sharon Stone u kožnatim hlačama i gležnjačama modne kuće Zadig & Voltaire - 4 Sharon Stone nosi uske kožnate hlače (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju