Čini se da će Sharon Stone svoj novi hobi pretvoriti u posao. Naime, slavna glumica počela je slikati 2020. godine tijekom karantene, a sada su njezini radovi izloženi u losanđeleskoj galeriji Allouche. Upravo je tamo otvorena jučer otvorena njezina prva samostalna izložba.

Stvarno sam pronašla ogromnu količinu mira i zadovoljstva u cijelom ovom procesu, kazala je Sharon, koja je svoje slike isprva poklanjala prijateljima.

Kada su joj se počeli javljati i potencijalni kupci, odlučila se ozbiljnije pozabaviti promocijom svojih radova i tako se rodila ideja o prvoj izložbi.
Sjajno raspoložena Sharon blistala je na otvaranju u vrlo efektnoj odjevnoj kombinaciji.

Gore biznis, dolje zabava: Hlače zbog kojih su svi gledali u noge Sharon Stone Sharon Stone na premijeri filma The Pale Blue Eye Sharon Stone u zlatnim hlačama Sharon Stone na premijeri filma The Pale Blue Eye +0 Sharon Stone

S jedne strane, teoretski je igrala na sigurno i odabrala odijelo koje je uvijek dobar odabir za takve prigode. S druge strane, nije to bilo obično crno odijelo, nego vrlo efektan model s predimenzioniranim i asimetričnim plisiranim aplikacijama u lila nijansi.

Sharon Stone na otvaranju svoje prve samostalne izložbe Sharon Stone na otvaranju svoje prve samostalne izložbe (Foto: Profimedia)

Upravo je zahvaljujući tim grandioznim detaljima klasično odijelo postalo pravi mamac za poglede. Glumica (i slikarica) nadogradila je svoje izdanje i nakitom upečatljiva dizajna.

Sharon Stone u Cannesu: Za opis ovog izdanja dovoljna je jedna riječ - savršeno! Sharon Stone u Cannesu u haljini modne kuće Dolce & Gabbana Sharon Stone u Cannesu Sharon Stone u Cannesu +1 Sharon Stone

Kada su u pitanju cipele, odabrala je neutralan model salonki sa zaobljenim vrhom u svevremenskoj crnoj boji, a kombinaciju je zaokružila ljubičastom ručnom torbicom modne kuće Dolce & Gabbana.

Sharon Stone u odijelu s efektnim detaljima Sharon Stone u odijelu s efektnim detaljima (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju