Kavica i shopping rijetko kad idu jedno bez drugoga. Nakon napornog dana provedenog po najdražim trgovinama, ima li zaista išta ljepše nego odmoriti se uz finu kavicu? No situacija nastala posljednjih mjeseci sve nas je prisilila da svoju omiljenu aktivnost prebacimo online, a ritual ispijanja kave preselimo u svoj dnevni boravak. I to uz kavu baš po našem guštu.

 

Brojne trgovine otvorile su webshopove kako bi svoje poslovanje održali na životu, a kupcima olakšali dostupnost njihovih najdražih proizvoda. Tako je online shopping u posljednja dva mjeseca doživio svojevrsni boom, a takva praksa nastavila se i dalje.

Svoj webshop otvorio je i omiljeni hrvatski brend koji nam već 128 godina omogućuje da uživamo u ritualu ispijanja kave. Franck bogata ponuda, uz različite vrste kave, nudi i bogat izbor čaja, pa čak i accessorizea kako bismo iskustvo ispijanja omiljenih napitaka doveli na jednu novu razinu i sada je napokon sve na jednom mjestu.

Moglo bi se reći da rituale ispijanja kave shvaćamo vrlo ozbiljno. Dok je većina Hrvata jedva dočekala vratiti se u kafiće i uživati u šalici kavice na nekoj sunčanoj terasi, mnogi će se teško odreći jutarnje kavice spravljene po svom guštu koju su proteklih mjeseci ispijali na svom balkonu i usput pretraživali internetske portale za najnovije vijesti ili uživali u online shoppingu bez gužvi u trgovačkim centrima. Kako bi u njoj uživali kao u kafiću, brojni Hrvati sada već posjeduju neku vrstu aparata za kavu, no ima i mnogo onih koji i dalje preferiraju onu klasičnu, tursku kavu koju pripremamo u džezvi.

Kako tursku kavu uvijek vežemo uz Franckovu Jubilarnu, ne čudi što nam je upravo ona uljepšavala posljednje mjesece dok smo surfali bespućima interneta i pohodili virtualne trgovine u potrazi za novim krpicama, cipelama, tehnologijom, knjigama...

Kultnu „ciglicu“ bez koje je odlazak u goste gotovo nemoguće zamisliti sada možemo nabaviti u njihovoj online trgovini zajedno s brojnim ostalim vrstama kave. Ako se želimo igrati barista i svaki dan isprobavati nove okuse, Franck u ponudi ima i kapsule raskošne arome Franck Stretto i Franck Classic espressa.

Svakom kavoljupcu svidjet će se to što je Franck svoju ponudu proširio i na dodatke kao što su poznata crvena džezvica na bijele točkice kao neizostavni dodatak svake turske kave, ali i na šalice, termosice, aparate za kavu, pa i na čajnike, za sve one koji svoje rituale baziraju na mirisnom crnom napitku.

Franckov webshop pomno je osmišljen kako bi zadovoljio potrebe svakog potrošača u pogledu proizvoda koje konzumiraju. Upravo se zato na njihovom webshopu mogu pronaći brojne vrste napitka koje proizvode, pa čak i oni koje ćemo vrlo rijetko vidjeti na policama trgovina, poput Superiore čaja, vruće čokolade ili kakaa.

Na ovaj način omiljeni proizvodi brzo i jednostavno mogu pronaći put do naše kućne adrese. 

Sada ste samo #klikdokave i najdraža kavica stiže na kućni prag.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju