Ženama je važno osjećati se samopouzdano i zato lijepe i dobro njegovane ruke mogu uvelike doprinijeti tome. Nema veze koliko savršeno žena izgleda ako njezine ruke prikazuju drugačiju sliku. Danas postoje mnogi načini i postupci koji nam pomažu održati ruke mekima. Ipak, tijekom svakodnevnih obaveza teško se brinuti za ruke i spriječiti štetne posljedice.

Uspješna taekwandoistica Martina Zubčić otkriva svoj recept za nježne i njegovane ruke.

'Rukama se može svladati i najjači protivnik. Ruke su zato moj saveznik u sportskim uspjesima, borbama i težnjama. No, nakon svakodnevnog napornog vježbanja ne izgledaju uvijek njegovano i ženstveno.

Zato ih moram pojačano njegovati, a s godinama sve više uviđam koliko je bitno voditi brigu o koži ruku. Svakodnevno na ruke nanosim hidratantne kreme, a nedavno sam počela i jednom tjedno raditi piling kože ruku. Nakon uklanjanja mrtvih stanica koža ruku izgleda svježije, a ruke su na dodir meke i izgledaju njegovano.

Povremeni kućanski poslovi dodatno isušuju kožu ruku. Tijekom sudjelovanja na Jar Izboru za najljepše ruke u Hrvatskoj, doznala sam i da je koža ruku iznimno podložna starenju jer nema masni potkožni sloj kao ostali dijelovi tijela.

Od tada sve više pozornosti posvećujem kako njezi tako i izboru sredstava za čišćenje koji ne samo da kožu ne oštećuju, nego joj pružaju i dodatnu njegu'.

Kućanski poslovi istroše ženske ruke. Ali pranje posuđa jedan je od rijetkih poslova koji ne mora biti toliko zahtjevan odaberemo li pravu tekućinu za pranje koja može pomoći u održavanju mekoće vaše kože.

Jar DermaProtect razvijen je za žene koje žele brinuti za kožu svojih ruku čak i tijekom kućanskih poslova. Jar DermaProtect je odličan za uklanjanje masnoće te pranje čini jednostavnijim i, što je još važno, ruke održava mekima.

A sada - osim poznatih AloeVera & Coconut te Water Lily & Jojoba mirisa - tu je i nova varijanta Silk & Orchid.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju