Proljeće je godišnje doba stvoreno za sportske aktivnosti na otvorenom. Uz dobru volju i malo slobodnog vremena te potrebnu opremu pretvorite svaki slobodan dan u svoj privatni sportski izazov. Darujemo vam sportske majice

Vodeći svjetski brendovi poput Adidasa, Nike-a, Reebok-a, File, Diadore i Regatte, odsad se na jednom mogu naći i u novotvorenom Top Sport dućanu. Novootvoreni dućan jedan je od najbolje opremljenih sportskih dućana u Hrvatskoj.

Sinonim za sportsku modu, Top Sport i u novom, velikom dućanu nudi širok izbor odjeće i obuće za sportaše i rekreativce, ali i sve koji vole udobnu, modernu i kvalitetnu sportsku odjeću i obuću.  Novi dućan već je posjetio i poznati hrvatski veslački četverac, Valent Sinković, Damir Martin, Martin Sinković i David Šain koji uskoro putuje u London po novu olimpijsku medalju.

Osim njih, kvalitetu je prepoznala i Iva Šulentić, ali i najbolji hrvatski nogometni freestyler Miran Pirner koji je na svečanom otvorenju dućana održanom ovog vikenda oduševio posjetitelje svojim tehniciranjem i pokazao što se sve s loptom izvesti može.

Prilikom otvorenja dućana organizatori su za sve posjetitelje priredili zanimljiv glazbeno-sportski program. Zajedno s poznatim ljubiteljem sporta, glumcem i voditeljem Mariom Valentićem okušali su se i u kvizovima, animacijskim igrama i sportskim izazovima.

Darovi za zadovoljne sportašice!
U povodu otvorenja dućana Top Sport poklanja dvije polo majice marke Diadora Borici Kovačević i Ivani Nikolić.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju