Većina žena u današnjem svijetu ubrzanog ritma u kojem se od nas očekuje da se ponašamo staloženo i čvrsto, često zaboravlja kako je to osjećati se kao prava dama. U stvari, dovoljno je obratiti pažnju na neke sitne detalje kako biste postigli značajne promjene koje će primjetiti i muškarci oko vas

Danas uistinu nije lako biti žena. Ranije su glavne ženske zadaće obuhvaćale kućanske poslove i odgoj djece, no opseg svakodnevnih obveza s kojima se žene susreću do danas se uvelike povećao. Od žena se očekuje da se nose s velikim brojem problema u različitim situacijama pa je zato izuzetno važno da se osjećaju dobro u svakoj situaciji.

O pitanju ženske jednakosti dugo se govorilo i raspravljalo stoga nas i ne treba čuditi kada nas muškarci tako i tretiraju. Kao sebi ravne. Nema sumnje da je sjajno biti sposobna i prilagođena žena, no ne čini li vam zadovoljstvo i kada se ponašate kao prava dama kojoj muškarci otvaraju vrata i donose doručak u krevet?

>> Iva Šulentić: Žena za 5 koja brine o svom tijelu

Ukoliko želimo sve napraviti same za sebe, nikada nas neće tako tretirati, a svijet ćemo uvijek gledati iz pozicije cool žene.

1. Hodajte uspravno podignute glave. Ovo 'ponosno' držanje čini nas izražajnim i sugerira posebnost.

2. Pridržavajte se pravila 'Manje je ponekad više': ne stavljajte previše šminke i ne nosite previše nakita istovremeno. Umjesto toga, pouzdajte se u klasičnu, neupadljivu eleganciju.

3. Prepustite muškarcu da nosi Vašu prtljagu, nemojte se mučiti s teškim stvarima.

4. Izbjegavajte cipele s previsokom petom! Mali broj žena može normalno hodati u njima i lako biste mogli ispasti smiješni. Odaberite one malo niže, klasične cipele u kojima možete hodati pouzdano.

5. U restoranu narudžbu prepustite muškarcu. Naravno, same odlučujemo što ćemo jesti.

6. Nikada slijepo ne pratite modu! Oblikujte vlastiti stil koji odgovara Vašoj osobnosti. Imat ćete mnogo više samopouzdanja ukoliko ćete se u Vašoj haljini osjećati ugodno.

7. Pazite na dužinu Vaše haljine, ona ne smije biti prekratka! Odabirom klasične haljine dužine do koljena ne možete pogriješiti, a ona je dobar odabir i za večeru ili poslovni sastanak.

8. Budite ugodni prema ljudima koji Vas okružuju! Prava dama je samopouzdana i elegantna, no nikada ne pokazuje znakove ljutnje.

9. Nabavite klasičnu, elegantnu crnu haljinu! Može se nositi u svakoj prigodi osim vjenčanja, a možete birati i između velikog broja krojeva.

10. Ne križajte noge! Želite li sjediti elegantno, lagano spojite i nagnite koljena i opušteno prekrižite gležnjeve, čime zatvarate položaj Vaših nogu.

No, osim osobnosti i stila, jedna je stvar zajednička svakoj ženi: sve mi volimo ugodno i prekrasno donje rublje te osjećaj luksuza. Pa iako si većina nas ne može priuštiti dijamante, dizajnerske cipele ili torbe, dašak raskoši i luksuza u svoj svakodnevni živom možemo unijeti već svilenim donjim rubljem ili finim parfemom.

Dizajneri u Alwaysu uvijek se trude oduševiti žene i dati nam upravo ono što tražimo. Zato su novoj kolekciji Always Platinum udahnuli dašak luksuza kako bismo mekoću svilenog donjeg rublja na svojoj koži mogli osjećati svaki dan.
Uvijek je prekrasno kada blistamo iznutra, a to je još važnije tijekom razdoblja mjesečnice. Always je stoga dizajnirao potpuno novi higijenski uložak čiji meki površinski sloj s uzorkom čipke osim mekoće, suhoće i zaštite, pruža i luksuzan osjećaj na koži.

Unaprijeđena upijajuća jezgra sadrži napredni upijajući gel koji brzo i diskretno upija vlažnost i zadržava je daleko od kože, donoseći zaštitu od neugodnih trenutaka kako bi nas i onih dana u mjesecu pratio osjećaj ugodnosti i samopouzdanja. A za sve druge dane tu su dnevni ulošci Always Platinum čiji će profinjeni dizajn zasigurno biti razlogom tajanstvenog osmijeha na vašem licu.

Higijenski ulošci Always Platinum dostupni su u pakiranjima Ultra duo (19,90 kn) i Ultra Quattro (34,90 kn), dok su dnevni ulošci Always Platinum dostupni kutijama od 20 (8,90 kn) te 50 (19,90 kn) komada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju