Pod budnim okom fitness trenera Marija Mlinarića mišiće su klesali Mate Janković, Hrvoje Šalković i voditelj IN Magazina Ivo Perkušić. Kako im znojenje ne bi palo teško pomogla im je nova ZigTech tehnologija

U fitness centru Vita Core Gym održana je neobična, ali i vrlo zanimljiva prezentacija nove Reebokove ZigTech tehnologije. Fitness instruktor Mario Mlinarić odredio je nekoliko vježbi koje su zorno prikazale vrijednost novog Reebokov proizvoda, a odradili su ih Ivo Perkušić, poznati imitator Luka Bulić, putopisac Hrvoje Šalković i jedan od članova žirija Masterchefa Mate Janković.

Koliko će Mario biti strog trener pokazalo je već zagrijavanje, a dok su padale prve kapljice znoja, svi prisutni nestrpljivo su očekivali prve vježbe.

Bilo je tu usitinu svega od trbušnjaka, vožnje ergometra, do udaranja popularne 'kruške' koja mjeri jačinu udarca, do obaranja ruku i na kraju vježbi izdržljivosti koje su sva četvorica kandidata uspješno odradila. Iako se je Hrvoje Šalković u svim ovim izazovima pokazao kao osoba u najboljoj kondiciji i sa najviše snage, pobjedu su zapravo odnijeli svi jer su uz pomoć ZIG tenisica i nove ZIG kolekcije odjeće uspjeli odgovoriti i najvećim Mariovim izazovima.

'Mogu reći da sam izrazito zadovoljan što sam uspio uopće izdržati sve ove izazove, ali osjećam se dobro i unatoč umoru mislim da bih mogao odraditi još nekoliko vježbi. ZigTech tenisice usitinu su posebne, čovjek se u njima osjeća nekako opuštenije i lakše, a i svaka vježba bila je pravi mali izazov da vidim koje su moje stvarne mogućnosti', rekao je neslužbeni pobjednik ZigTech natjecanja Hrvoje Šalković.

Iako se je Hrvoje Šalković u svim ovim izazovima pokazao kao osoba u najboljoj kondiciji i s najviše snage, pobjedu su zapravo odnijeli svi jer su uz pomoć ZIG tenisica i nove ZIG kolekcije odjeće uspjeli odgovoriti i najvećim Mariovim izazovima.

ZigTech je Reebokov model tenisice s jedinstvenim potplatom koji upija energiju pritiska pete i šalje tu istu energiju u obliku vala po horizontali tenisice te tako potiče lakšu aktivnost. Ova vrhunska tenisica je napravljena za sve one ljude koji intenzivno treniraju i žele biti još bolji, brži i efikasniji u treningu, ali isto tako i za rekreativce koji žele svaki svoj trening ili sportsku aktivnost učiniti boljom i zanimljivijom.

ZigTech tenisice, ali i nova kolekcija odjeće su konstruirane uz pomoć najnovije tehnologije i rezultat su mnogih istraživanja, a koliko su bili uspješni u svom naumu možda će najbolje posvjedočiti i tvrdnja Reebokovih stručnjaka koji kažu da sa ZigTech tenisicama sportaši mogu trenirati i do 20 posto duže nego ranije jer smanjuju otpor i zamor mišića nogu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju