Proljeće kuca na vrata, a s prvim vjesnicima najljepšeg godišnjeg doba dolaze i proizvodi koji umanjuju vidljivost masnih naslaga na koži te joj vraćaju prirodnu ljepotu

Intenzivni anticelulitni tretman Cellu Defy iz linije Avon Solutions revolucionarnom formulom s ekstraktom karambole razbija masne stanice, sprječava njihovo nakupljanje te aktivira prirodni proces sagorijevanja masnoća. Ovaj tretman tako umanjuje vidljivost jastučića na koži te joj vraća prirodnu ljepotu.

>> 7 najnezdravijih napitaka koje bi trebalo izbjegavati

>> 8 razloga zašto biste se upravo sada trebali nasmijati

Revolucionarni kompleks karambole pojačava djelovanje enzima ključnog u staničnom sagorijevanju masnoća. Sagorijevanje je zaslužno za razbijanje molekula masti koje su glavni izvora celulita u manje dijelove.

Testiranja na modelima ekvivalentnima koži pokazala su da se time trostruko ubrzava prirodan stanični proces sagorijevanja masnoća, a Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom zapravo predstavlja učinkovit lijek, djelotvoran čak i u slučaju tvrdokornog celulita.

Da su vidljivost i intenzitet celulita smanjeni u samo dva tjedna korištenja tretmana s karambolom u istraživanju percepcije potrošača potvrđuje čak 76 posto ispitanih žena, dok 74 posto njih ističe da je smanjena vidljivost čak i najtvrdokornijeg celulita. Štoviše, 78 posto ispitanih žena tvrdi da su nakon dva tjedna uporabe ovog tretmana dovoljno samopouzdane da bi mogle odjenuti bilo što.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju