Proljeće kuca na vrata, a s prvim vjesnicima najljepšeg godišnjeg doba dolaze i proizvodi koji umanjuju vidljivost masnih naslaga na koži te joj vraćaju prirodnu ljepotu

Intenzivni anticelulitni tretman Cellu Defy iz linije Avon Solutions revolucionarnom formulom s ekstraktom karambole razbija masne stanice, sprječava njihovo nakupljanje te aktivira prirodni proces sagorijevanja masnoća. Ovaj tretman tako umanjuje vidljivost jastučića na koži te joj vraća prirodnu ljepotu.

>> 7 najnezdravijih napitaka koje bi trebalo izbjegavati

>> 8 razloga zašto biste se upravo sada trebali nasmijati

Revolucionarni kompleks karambole pojačava djelovanje enzima ključnog u staničnom sagorijevanju masnoća. Sagorijevanje je zaslužno za razbijanje molekula masti koje su glavni izvora celulita u manje dijelove.

Testiranja na modelima ekvivalentnima koži pokazala su da se time trostruko ubrzava prirodan stanični proces sagorijevanja masnoća, a Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom zapravo predstavlja učinkovit lijek, djelotvoran čak i u slučaju tvrdokornog celulita.

Da su vidljivost i intenzitet celulita smanjeni u samo dva tjedna korištenja tretmana s karambolom u istraživanju percepcije potrošača potvrđuje čak 76 posto ispitanih žena, dok 74 posto njih ističe da je smanjena vidljivost čak i najtvrdokornijeg celulita. Štoviše, 78 posto ispitanih žena tvrdi da su nakon dva tjedna uporabe ovog tretmana dovoljno samopouzdane da bi mogle odjenuti bilo što.