Želite biti drugačiji od drugih te svoju odjevnu kombinaciju začiniti potpuno jeinstvenim nakitom? Upustite se u kreativnu igru i izradite svoje modne dodatke

Probudite kreativnost i maštu! Kreirajte jedinstveni mozaik, koji će ispričati priču o vama, o vašoj kreativnosti. Dozvolite si biti jedinstveni. S Lencia beads možete biti sve to, a inspiraciju pronađite u trenutku.

Lencia beads popularni su modni dodaci, kombinacija srebra i raznobojnih detalja koje prema vlastitom izboru i slijedu možete nanizati na srebrne narukvice ili ogrlice i na taj način dobiti nakit koji neće nositi nitko osim vas.

>> Lako napravite reda u ladici za nakit

>> Unikatni modni dodaci od sada u jednoj online trgovini

Stvorite nakit koji će najbolje oslikati vaš modni izričaj i vašu kreativnost. Možete birati između različitih kombinacija boja (zelene, plave, bijele ili ružičaste) i različitih motiva i kreirati si jedinstvenu narukvicu ili ogrlicu.

Lencia beads potražite u Zlatarnama Celje po cijenama, za narukvice 260 kuna i ogrlice 535 kuna. Dodaci od murano stakla  stoje 216 kn, a srebrni dodaci 216 i 260 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju