Ljubiteljice make up-a u samom centru Zagreba od sada mogu uživati u trgovini Šminka i to..., prvoj je trgovini u Hrvatskoj koja nudi široku paletu profesionalne dekorativne kozmetike i pribora za make-up artiste vodećih svjetskih proizvođača

Na otvorenju trgovine Šminka i To… hrvatske je visažiste s najnovijim trendovima u šminkanju upoznao Empera3zz, slavni slovenski make-up artist.

>> Zelena: Boja koja će razbuditi vaš stajling

>> Proljetne poslastice iz Chanela

Tu kozmetiku i pribor dobro poznaju slavne manekenke, pop ikone te holivudske i televizijske zvijezde, a zahvaljujući novootvorenoj trgovini u središtu Zagreba uskoro će u njihovim blagodatima uživati i hrvatske ljepotice.

Temptu je tvrtka čiji su proizvodi u torbi svakog holivudskog visažista. Kvalitetu tih proizvoda obožavaju Madonna, Cameron Diaz, Kate Hudson i Jennifer Lopez. U širokoj paleti proizvoda nalaze se podloge, sjenila, rumenila te pribor za njihovo profesionalno nanošenje poput zračnog kista. Karakteriziraju ih mogućnosti stvaranja raznolikih efekata, iznimna preciznost te visoka razina higijene.

Make-up designory brend je koji brzo i učinkovito odgovara na sve izazove kozmetičke industrije. Svoju uspješnost tvrtka može zahvaliti jednako kvaliteti dekorativne kozmetike koju proizvodi, koliko i visažistima koji iza njih stoje.

Tweezerman je sinonim za vrhunski kozmetički alat, proizvodi sve što može zatrebati u njezi lica, noktiju i stopala – od pinceta, specijaliziranih škarica do zrcala. Mnogi Tweezerman nazivaju i malom crnom haljinom kozmetičkih alata jer je riječ o proizvodima koji se moraju naći u svakom neseseru.

Paperself predstavlja revoluciju u poimanju umjetnih trepavica. Dizajn tih raskošnih verzija umjetnih trepavica inspiriran je kineskom kulturom. Među nesvakidašnjim su uzorcima trepavica paukova mreža, morski konjici, ptičice, pa čak i škorpioni. Trepavice Paperself izbor su za svaku ženu kada poželi izgledati uistinu jednostavno. Trepavice se izrađuju u dvije veličine: malenoj koja je predviđena za naglašavanje kutova trepavica te velikoj za njihovu čitavu površinu.

Uz spomenute brendove u trgovinu Šminka i To… uskoro dolaze i neki novi. U toj će se trgovini uz profesionalnu visažističku šminku moći pronaći i ona za filmsku masku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju