Nakon uvođenja Diners Profilea, jedine takve usluge na našem tržištu, a koja korisnicima Dinersa služi za kontrolu i planiranje potrošnje te im pomaže da osvijeste svoje potrošačke navike, kartična kuća Erste Card Club je opet otišla korak dalje

Od sada se Dinersom može kupiti i automobil do 60 rata. Kupnja se obavlja putem brzog i povoljnog potrošačkog zajma na koji se obračunava kamata od 8,9% (EKS 9,96%) i naknada za obradu 1,5%. Kupnja se obavlja u auto-salonima, a za sada se na ovaj način mogu kupiti vozila marke Opel, Renault, Dacia, Mitsubishi, Yamaha, Chevrolet, Mazda, Peugeot itd.

Realizacija kupnje putem usluge Diners Profile je krajnje jednostavna, a sve o ovoj pogodnosti te trenutni popis salona može se pronaći ovdje.

Dodatna je pogodnost da korisnici Dinersa jedini u Hrvatskoj mogu platiti uslugu tehničkog pregleda vozila (uključujući cestarinu, posebnu naknadu, ovjeru itd.), kao i samu registraciju vozila, i to u AK Siget.

Novost iz ove kartične kuće je i pokretanje facebook profila namijenjenog svima koji žele saznati više o Diners kartici. Profil redovito donosi novosti o popustima na prodajnim mjestima te druge korisne, a ujedno i zabavne informacije.

Upravo je u tijeku akcija u kojoj se može zatražiti Diners Standardna kartica do 30.6.2011. bez upisnine i članarine. Prednost korištenja je i sudjelovanje u programu nagrađivanja 'dinersirano za vas' u kojem se kupnjama skupljaju bodovi. Skupljene bodove moguće je konvertirati i prebaciti na Loyalty karticu i iskoristiti za nove kupnje, pri čemu jedan loyalty bod donosi 1 kn na prodajnom mjestu. Više na www.diners.com.hr.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju