Diljem svijeta Valentinovo je proslava ljubavi i romantike. Uz cvijeće, ljubavno pismo ili večeru uz svijeće, uvijek je lijepo pronaći neki novi način da izrazite ljubav. Ove godine NIVEA predlaže kako da na poseban način dodirnete srce voljene osobe - 'Podijeli ljubav' kremama s romantičnim porukama 'Volim te' i 'Obožavam te'

Osjećaj ljubavi vrijedi dvostruko ako se podijeli s nekim. Svake godine, 14. veljače, milijuni ljudi diljem svijeta slave dan svetog Valentina darivajući svoje voljene znakovima pažnje i ljubavi. Ovaj dan možete učiniti još romantičnijim posebnim poklon-izdanjem bijele kreme s emotikonima koji prenose poruke 'volim te' i 'obožavam te' i ostaju kao uspomena na taj poseban dan.

>> 8 trikova za meke ruke i u hladnim mjesecima

Plava limenka uvijek je bila više od aluminijske posudice. Mnogi je koriste i kada potroše snježnobijelu kremu koja njeguje kožu. Taj je voljeni predmet tijekom 100 godina nadahnuo mnoge ideje i sačuvao mnoge uspomene. Krema NIVEA postala je simbolom ljubavi, privrženosti i povjerenja.

Čim je otvorite miris ljiljana priziva najljepše uspomene, a njezin sadržaj pruža osjećaj bliskosti i ugode čim dotakne kožu. Valentinovo je savršen dan za stvaranje novih predivnih uspomena malim, ali posebnim znakom pažnje
kao što je NIVEA 'Podijeli ljubav' krema.

Krema NIVEA, klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože broj 1, pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju