Matrix u studenom lansira 5 novih styling proizvoda iz linije Design Pulse. Radi se o vrhunskim proizvodima za profesionalni styling uz pomoć kojih se i kod kuće može napraviti savršena frizura na jednostavan i brz način

Mega Dust Volume Texturizer je lagani prah za mega učinak volumena u kosi. Idealan za začešljavanje unatrag i podizanje kose.

Zoom Force Strong Fix Spray je sprej za jako učvršćivanje kose. Višenamjenski sprej ima mogućnost zumiranja: bliže zumiranje za detaljan styling, a dalje za ukupno učvršćivanje.

Iron In Thermal Styling Mist je sprej za stiliziranje kod peglanja kose koji lagano, ali dugotrajno učvršćuje kosu. Sprej štiti kosu od topline i to do 204 stupnjeva celzijusa.

Get Action Wax Spray Wax je vosak u spreju za fleksibilno učvršćivanje i satenski sjaj. Riječ je o vrlo traženi proizvod na tržištima Amerike i Velike Britanije. Lagani aerosol jednostavan je za primjenu za sve tipove i duljine kose te je idealan i za muškarce.

Switch‐Flicks Wax‐Gel je vosak‐gel s glatkom teksturom za fleksibilno učvršćivanje i lako preoblikovanje frizure. Ima višenamjenski učinak: kao gel ili vosak te je idealan i za muškarce.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju