Planinski snijeg u kombinaciji s toplim sunčevim zrakama iz godine u godinu privlači skijaše diljem svijeta da uživaju na zimskim radostima. No, čak i kada je nebo oblačno, sunce može intenzivno djelovati na kožu

UV zrake reflektiraju se od snijega te se njihov intenzitet na nadmorskoj visini od 1000 metara povećava za 15 do 20 posto.

NIVEA Sun predstavlja posebnu liniju za zaštitu kože od sunca i hladnoće tijekom zimskih mjeseci. Linija sadrži pet krema za odrasle i djecu koje su svojim formulama i zaštitnim faktorima prilagođene izazovima intenzivnog UV zračenja, jakog vjetra i niskih temperatura na snježnim planinskim vrhovima.

Hladnoća i vjetar dodatno isušuju i oštećuju kožu. Stoga je u zimskim mjesecima važno zaštiti kožu od ekstremnih
vremenskih uvjeta - NIVEA Sun ALPIN kombinacijom posebne emulzije vode i ulja te vitamina E pruža posebnu zimsku zaštitu od sunca, vjetra i hladnoće, za odrasle i djecu.

NIVEA Sun ALPIN 2-u-1 krema i stik - SPF 15 i SPF 30
Umjereno visoka zimska zaštita trenutno štiti lice i usne od sunca, hladnoće i vjetra. Praktično džepno 2-u-1 pakiranje služi kao zaštitna krema za lice i stik za usne. Krema s vitaminom E pruža aktivnu zaštitu stanica kože. Posebna formula čuva kožu od opeklina, hladnoće i dehidracije dok balzam savršeno štiti osjetljivu kožu usana.

Cijena (20 ml): 40,80 kn (SPF 15), 48,50 kn (SPF 30)

NIVEA Sun KIDS ALPIN krema za djecu SPF 50+
Zimska krema s vrlo visokim zaštitnim faktorom pouzdano štiti osjetljivu dječju kožu od planinskog sunca, vjetra i hladnoće. Koristi se kako bi u vremenu zimskih radosti pouzdano zaštitili kožu od opeklina i dugotrajnih oštećenja. Vitamin E blokira slobodne radikale, a zaštitna formula štiti kožu od hladnoće, bez emulgatora i konzervansa.
Cijena (40 ml, SPF 50+) 65,40 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju