Skidanje šminke prije spavanja je zakon kojeg svaka djevojka i žena moraa poštivati kako bi zadržala svježu i čistu kožu lica. No ponekad zbog umora to predstavlja problem pa je u tom trenutku uz sebe najbolje imati maramice za skidanje šminke

Odlično rješenje su nove praktične Pure Effect 3-u-1dnevne piling maramice, koje inovativnom formulom s trostrukim djelovanjem uklanjaju šminku, dubinski čiste i sprječavaju iritacije te ostavljaju kožu čistu i ujednačenu.

>> Izgleda li ovako idealno žensko lice?

Pure Effect 3-u-1 maramice temeljito čiste lice i uklanjaju mrtve stanice, a ekstrakt kore magnolije ima učinkovita antibakterijska i umirujuća svojstva.

'Zbog tog trostrukog djelovanja formule rezultati na mladenačkoj koži su impresivni, objašnjava dr. Neuhoff iz NIVEA Centra za istraživanje kože.

Mekša strana Pure Effect 3-u-1 maramice dubinski čisti i uklanja šminku sa lica i vrata. Piling strana maramice koristi se posebno za uklanjanje mrtvih stanice kože u T-zoni, a aktivni sastojak magnolije pomaže u prevenciji nastajanja novih nečistoća bez iritacija kože.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju