Nedostatak slobodnog vremena i ubrzan život te primamljive ponude trgovaca koji nude popuste i razne proizvode nedostupne u našim trgovinama, otvorili su vrata online kupovini i u Hrvatskoj. Sve je više onih koji su se odlučili kupovati iz topline vlastitog doma, pritom ne brinući zbog gužve u trgovačkim centrima i manjka slobodnih parkirnih mjesta.

Internet je odlično mjesto na kojem se mogu naći zaista povoljne stvarni, ali bitno je znati gdje tražiti. Osim sve većeg broja stranica za grupnu kupovinu na kojima se uvijek može pronaći jeftini kozmetički tretmani ili, primjerice, jeftinije učenje stranog jezika, proučite i posebne ponude koje je MasterCard pripremio za sve korisnike sa odabranim domaćim e-trgovinama poput Blitz-Cinestar kina i Adriatica.net agencije ali i drugima (www.mastercard.com/hr/personal/hr/promotions/e-commerce.html). Na ovim se stranicama nalaze i upute kako koristiti kartice na Internetu, pojašnjenja tehničkih pojmova, odgovori na najčešća pitanja i trenutno aktualne posebne ponude.

Veliki izbor roba i usluga samo je jedna od prednosti koja internetsku kupovinu čini privlačnijom od tradicionalne. Ne zaboravite da su vam brzina i kvaliteta također nadohvat ruke, naravno, ukoliko je pametno iskoristite. Na kraju, zašto biste trošili svoje dragocjeno vrijeme na šetnju trgovačkim centrima kada ga možete iskoristiti za šetnju prirodom, ispijanje kavice i pametnu online kupovinu iz udobne fotelje?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju