Ekstra hidratantne kreme za dnevnu i noćnu te regenerativna krema za posebnu njegu lica bazirane na ulju smilja potiču obnavljanje kože i sprječavaju nastajanje bora. Nova kozmetička linija proizvoda za lice 'Smilje - bezvremenska ljepota' namijenjena je svim tipovima kože te ne sadrži sintetske komponente

 

Kozmetika Olival predstavila je svoju novu kozmetičku liniju proizvoda za lice 'Smilje – bezvremenska ljepota'. Ekstra hidratantne kreme za dnevnu i noćnu te regenerativna krema za posebnu njegu bazirane na ulju smilja namijenjene su svim tipovima lica: normalnoj, mješovitoj i masnoj koži.

Proizvodi su rađeni prema najvišim standardima za izradu prirodne kozmetike te ne sadrže sintetske komponente uobičajene u standardnim kozmetičkim pripravcima.

Zadovoljna.hr daruje 3 paketa koji sadrže sve tri kreme za njegu lica čije je glavna komponenta eterično ulje smilja Tini Stanković, Bojani Lacković i Valeriji Kadivc.

Nova kozmetička linija bazirana je na autohtonoj biljci koja je stoljećima davala živost dalmatinskim domovima i bezvremensku ljepotu koži generacija žena.

Glavna aktivna komponenta nove linije - eterično ulje smilja kao glavna komponenta potiče obnavljanje i sprječava nastajanje bora, revitalizira i regenerira umornu i zrelu kožu izloženu vanjskom i unutarnjem stresu.

Novo pakiranje u obliku bočice s vakum-pumpicom sprječava kontakt proizvoda sa zrakom i omogućava upotrebu blagog, ekocertificiranog konzervansa. Tri kreme za njegu lica kompozicija su hladno prešanih masnih ulja i bezalkoholnih biljnih ekstrakata. Eterično ulje smilja prirodna je aktivna tvar koja objedinjuje i osigurava visoku kvalitetu i jedinstvenost ovih proizvoda za njegu kože lica i vrata.

>> 8 trikova za meke ruke i u hladnim mjesecima

'Put od ideje do gotovih proizvoda trajao je skoro dvije godine. Trebalo je ukomponirati niz ljekovitih prirodnih sastavnica u kompoziciju koja bi bila učinkovita, nježna i djelotvorna, upotrebljiva za sve tipove kože i za sve tipove njege kože lica', Mr.pharm. Vlasta Pojatina, dugogodišnja voditeljica i kreatorica asortimana kozmetike Olival.

Cilj je bio napraviti proizvode visoke kvalitete i 100 posto prirodnog sastava. U kreaciji proizvoda korištene su  smjernice njemačkog certifikata BDIH za prirodnu kozmetiku koji propisuje liste dozvoljenih sirovina koje se smiju koristiti, a da bi proizvod mogao nositi ime prirodnog.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju