Dolazak proljeća je pravo vrijeme da uvedete mirisne i osvježavajuće promjene u svakodnevnu higijenu. Supervoćne bobice u novim gelovima za tuširanje probudit će vas iz zimskog sna te vas opskrbiti energijom za svakodnevne obaveze

Antistres vježba pod tušem
Najvažnije pravilo za zdravo tuširanje je da ne traje dugo i da voda nije prevruća. Prvo, namjestite tuš na jednostruki mlaz za brzu antistres masažu.

>> Najbolji pilinzi za nježnu i baršunastu kožu

>> Haljine zbog kojih Pariz volimo malo više!

Zatim, ručkom tuša lagano krenite od čela do potiljka, preko lopatica i nazad prema čelu. Nakon toga, pomaknite ručku tuša prema donjem dijelu leđa, koji je često napet i opustite se pod djelovanjem vode.

Stopala su još jedan važan dio tijela za otpuštanje stresa. Za kraj prijeđite tušem od pete preko tabana do nožnih prstiju da biste se opustili i napunili energijom.

'Tuširanje nije samo način kojim se postiže čistoća, nego je i prilika za opuštanje uma i tijela.

Zato koristimo znanja o njezi kože kao i stručnost u pronalaženju inspirativnih mirisa, ugodnih tekstura i nježnih sastojaka kako bismo stvorili kvalitetne proizvode za tuširanje' objasnila je Corinna zu Putlitz iz odjela za istraživanje i razvoj u Beiersdorfu.

Probudite se iz zimskog sna superbobicama!
Gelovi za tuširanje Powerfruits Refresh i Relax s ekstraktima brusnica, borovnica te egzotičnih goji i acai 'superbobica' prepunih vitaminom C idealni su za opuštajuće buđenje osjetila iz zimskog sna.

Sočne 'superbobice', brusnica, borovnica, goji i acai imaju višestruko više vitamina C od 'uobičajenog' voća koje konzumiramo svaki dan, a zbog svojih su nutritivnih i energetskih svojstava postale pravi globalni nutricionistički trend.

U suradnji s vodećim nutricionistima NIVEA je ekstrakte 'superbobica' uključila u nove gelove za tuširanje koji pružaju intenzivno vitaminsko osvježenje za kojim toliko čeznemo u uspavanim, hladnim danima. Powerfruits gelovi spajaju svježinu bobica i hidrataciju HYDRA IQ tehnologije u supervoćno iskustvo tuširanja.

Powerfruit Refresh je mirisni gel za tuširanje s ekstraktima brusnice sadrži vitamin C koji okrepljuje tijelo i osvježava kožu, a revitalizirajući miris goji bobica nadahnjuje osjetila i osigurava cjelodnevnu energiju. Powerfruit Relax
je nježan kremasti gel s antioksidansima iz borovnice obavija kožu mekom pjenom, a ugodan miris acai bobica opušta misli i revitalizira tijelo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju