Kozmetika Afrodita predstavila je novu liniju proizvoda za njegu lica naziva GOLD 24 Ka. Ova luksuzna linija je anti-age fantazija čistog zlata s obzirom da proizvodi GOLD 24 Ka linije u sebi sadrže zrnca 24-karatnog zlata

GOLD 24Ka je dio profesionalne linije za njegu lica iz Kozmetike Afrodita, te je kao takva dostupna u Beauty centru Afrodita, a uskoro i širom Hrvatske u wellness i spa centrima te ekskluzivnim kozmetičkim salonima.

Zaštitno lice nove linije je Nataša Pinoza, bivša Miss Universe Slovenije. Izbor Nataše Pinoze za zaštitno lice ove kampanje nije bila slučajnost.

Nataša je u slovenskoj javnosti poznata po iznimno elegantnom stilu odijevanja i po gracioznim, uglađenim javnim nastupima, zahvaljujući kojima je izgradila svoj imidž mlade, lijepe samouvjerene poslovne žene prirodnog izgleda. Glamuroznost i sjaj osnova su nove GOLD 24Ka linije.

GOLD 24Ka linija sadrži četiri proizvoda: luksuzne ampule, luksuzne krema za dnevnu i noćnu njegu i luksuznu masku. Cijela linija namijenjena je koži nakon 30. godine starosti budući da u kombinaciji s izoflavonima koži nudi osjećaj glamuroznog ugođaja. Linija GOLD 24 Ka potiće nastanak elastina i kolagena u koži, pomaže ojačati zaštitnu funkciju kože i sa dovođenjem aktivnih tvari poveća se njena hidratiziranost, vitalnost i elastičnost.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju