Online trgovina Showpo kreirala je haljinu kakvu modni svijet dosad nije vidio te najavljuju pravu modnu revoluciju. Naime, ova haljina mijenja boju i tako ženama omogućava da istu haljinu nose u svim bojama

Zamislite da imate haljinu koja mijenja boju i da jedan dan nosite haljinu ružičaste boje, drugi dan pavu, treći ljubičastu, a zapravo je riječ o jednoj te istoj boji! Do nedavno bismo ovakav prizor mogli zamisliti samo u znanstveno-fantastičnim i futurističkim filmovima, ali sada je, čini se, postao stvarnost.

Online trgovina Showpo kreirala je haljinu kakvu modni svijet dosad nije vidio te najavljuju pravu modnu revoluciju

Naime, onlina trgovina Showpo dizajnirala je haljinu koja samo jednim klikom na iPadu mijenja boju pred vašim očima pa tako postaje ružičasta, plava, ljubičasta. Kako piše Finder.com.au, haljina je izrađena od posebne tkanine koja može reflektirati različite frekvencije svjetlosti. Haljina je povezana s uređajem, u ovom slučaju iPadom, koji "komunicira" s tkaninom i mijenja frekvencije svjetlosti koje tkanina reflektira.

Dakle, samo treba izabrati željenu boju na iPadu i haljina će postati takva. Ipak, neki skeptici kažu da je u pitanju varka i da haljina zapravo ne mijenja boju za stvarno. Iz Showpoa poručuju da će uskoro razotkriti sve o ovoj kreaciji koja bi mogla značiti revoluciju u modnom svijetu.

Kako točno izgleda haljina koja mijenja boju pogledajte u videu od 47 sekundi u kojem Jane Lu, direktorica Showpoa predstavlja ovu haljinu čudo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju