Na Pariškom tjednu mode održana je revija francuske modne kuće Chanel. Brojna poznata lica iz svijeta modne i zabavne industrije došla su u Pariz kako bi pogledala njihovu kolekciju za jesen/zimu 2022./2023. godine.

Galerija Nicole Kidman (55) i Sigourney Weaver (72) Morgan Fairchild (72) i Sigourney Weaver (72) Sigourney Weaver na Chanelovoj reviji u društvu fotografkinje Margaret Zhang +2 Sigoruney Weaver na reviji modne kuće Chanel

U prvom redu do piste smjestila se i Sigourney Weaver, američka glumica koja se upisala u povijest kinematografije zahvaljujući ulozi legendarne poručnice Ripley u filmskoj franšizi Alien.

Sigourney Weaver na Chanelovoj reviji u društvu fotografkinje Margaret Zhang Sigourney Weaver na Chanelovoj reviji u društvu fotografkinje Margaret Zhang (Foto: Profimedia)

Elegantna 72-godišnjakinja došla je na reviju u sjajnoj odjevnoj kombinaciji koju, očekivano, potpisuje upravo Chanel. Uz crne satenske hlače visokog struka Sigourney je odjenula klasičnu bijelu majicu i kratku jaknicu plave boje u potpunosti ukrašenu šljokicama.

Torbica od tvida i kultne Chanelove salonke u tamnoplavoj nijansi savršeno su se uklopile u ovo izdanje, koje najbolje demonstrira pojam casual elegancije.

Sigoruney Weaver na reviji modne kuće Chanel Sigoruney Weaver na reviji modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Korisnici društvenih mreža pohvalili su njezinu kombinaciju, a još više komplimenata primila je na račun činjenice da ne skriva - bore. Sigourney pripada struji holivudskih glumica koje su odlučile starjeti prirodno, bez pomoći estetske kirurgije i korekcija. Pravo osvježenje, već smo zaboravili kako izgleda prirodno žensko lice, komentirala je jedna korisnica Instagrama.

Morgan Fairchild (72) i Sigourney Weaver (72) Morgan Fairchild (72) i Sigourney Weaver (72) (Foto: Afp)

Glumica je dobar primjer kako je ponekad bolje ostaviti Majku Prirodu da po svom oblikuje lice nego se prepustiti filerima i botoksu. Ne samo da izgleda bolje od svojih slavnih vršnjakinja koje su prigrlile korekcije - izgleda bolje i od znatno mlađih kolegica koje peglaju bore.

Nicole Kidman (55) i Sigourney Weaver (72) Nicole Kidman (55) i Sigourney Weaver (72) (Foto: AFP)

Primjerice, samo jedan pogled na usporedbu lica 72-godišnje Sigourney i 55-godišnje Nicole Kidman dovoljan je za zaključak kako s korekcijama treba biti izuzetno oprezan jer završni dojam možete biti suprotan od očekivanog.

Naposljetku, ne treba zaboraviti da su bore prirodne i prirodno je vidjeti ih na našim licima.

Sigoruney Weaver na reviji modne kuće Chanel Sigoruney Weaver na reviji modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju