Bez zakazanih termina kod frizera i točno po vašem guštu - bojenje za kosu kod kuće uz kvalitetne boje lako može postati ritual u kojem ćemo se posvetiti sebi i u svakoj sekundi maksimalno uživati. Uz osvježenu kosu i pogled u ogledalo koji ulijeva samopouzdanje, bojenje kod kuće prilika je da sebe stavimo na prvo mjesto i uživamo u jednostavnim radostima koje će nam toliko puno značiti.

Galerija L'Oreal Paris Excellence L'Oreal Paris Excellence L'Oreal Paris Excellence +8 L'Oreal Paris Excellence

Njegovana i sjajna kosa jedinstveni je izraz svake žene, ogledalo njezine jedinstvene osobnosti i stila. Kao jedan od glavnih aduta u svijetu u kojem su trendovi kratkotrajni i prolazni, lijepa kosa ostaje konstanta, vječni klasik koji nikada ne izlazi iz mode.

Uz užurbanu svakodnevicu i brojne obveze, rijetko uspijevamo pronaći vrijeme za sebe i one male znakove pažnje prema sebi zbog kojih ćemo se osjećati bolje. Bojenje kose kod kuće, osim što će osvježiti naš izgled, nahraniti i obnoviti našu kosu, ojačati samopouzdanje i usrećiti nas, lako može postati onaj mali ritual kojem se uvijek s guštom vraćamo.

Biranje odgovarajuće boje za pravilno bojenje kod kuće

Uz kvalitetnu boju za kosu i sav potreban pribor, lako je biti sam svoj majstor u udobnosti svojeg doma. Za prirodnu i sjajnu boju, L'Oreal Paris Excellence dugotrajne boje za kosu ne samo da pouzdano prekrivaju sijede već dubinski hrane i njeguju vašu kosu te ju čine mekom i svilenkastom na dodir štiteći ju pritom od oštećenja uzrokovanih bojenjem. U svoju ponudu, L'Oreal Paris Excellence uključuje i boje bez amonijaka za ugodan miris.

L'Oreal Paris Excellence L'Oreal Paris Excellence Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Sadržaj bogatog L'Oreal Paris Excellence kompleta uključuje sve što je potrebno za postizanje željenog izgleda kose: kremu s razvijačem kao i kremu za bojenje, aplikator s četkicom, šampon za održavanje boje, njegujući balzam, rukavice i upute za upotrebu.

L'Oreal Paris Excellence L'Oreal Paris Excellence Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Zaštitna krema za bojenje bez amonijaka koja se nalazi u pakiranju obogaćena je pro-keratinom i aktivnim sastojcima zbog čega pruža zaštitu kose tijekom bojenja dok šampon s blagom pH vrijednošću nježno čisti tjeme i kosu blagim ispiranjem ostatka boje. Za intenzivnu njegu kose bez otežavanja koristite laganu masku za njegu obogaćenu ceramidima koja će vašoj kosi dati onaj završni wow efekt.

Boja s trostrukom zaštitom kose tijekom bojenja, dostupna je u različitim nijansama. Kako biste si olakšali, birajte dvije nijanse svjetliju boju od prirodne ili trenutačne boje kose. L'Oreal Paris virtualno ogledalo, na kojem možete isprobati i ostale nijanse, također vam može pomoći da odaberete boju koja će vam savršeno pristajati ili pak eksperimentirate s drugim nijansama za promjenu koju ste dugo željeli.

Pravilno pripremanje kose za jedinstveni ritual kojem ćemo se uvijek rado vraćati

Prije bojenja kose kod kuće, važno je prethodno ukloniti sve proizvode za stiliziranje kose stoga kosu temeljito operite dan ili dva prije. Prilikom bojenja, važno je pridržavati se uputa za upotrebu kao i napraviti obavezan test na alergije. Štapićem za uši nanesite kremu za bojenje kose na malo područje veličine novčića iza uha te ju ostavite da se osuši i pričekajte 48 sati. Ako se u tom periodu na mjestu na koje ste nanijeli kremu za bojenje pojavilo crvenilo, osip ili svrbež, ne upotrebljavajte proizvod.

Odjeću zaštitite ručnikom preko ramena, a ruke zaštitnim rukavicama pa pripremite mješavinu za bojenje pažljivo slijedeći upute za uporabu koje se nalaze u kutiji neposredno prije nanošenja boje.

Prekrivanje izrasta ili bojenje cijele kose

Za prekrivanje izrasta ili prilikom bojenja cijele kose, pomoći će vam aplikator koji se nalazi u L'Oreal Paris Excellence pakiranju. Ako redovito bojite kosu i sada želite prekriti samo izrast, napravite razdjeljak i potom krenite s nanošenjem mješavine na korijene suhe, neoprane kose kružnim pokretima i potom dobro utrljajte boju. Nakon 20 minuta nanesite preostalu boju na vrhove kose i držite još 10 minuta.

L'Oreal Paris Excellence L'Oreal Paris Excellence Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Nema straha ni za one kojima je želja obojiti cijelu kosu. Aplikatorom odvojite pramenove kose i obojite ih od korijena do vrhova, važno je da budete brzi i temeljiti kako bi rezultat bio ujednačen. Vrijeme ekspozicije započinje od trenutka prvog nanošenja boje - postavite štopericu na vrijeme koje je jasno naznačeno u uputama. Obojene dijelove kose pričvrstite kopčom.

Njega svježe obojene kose

Operite kosu šamponom s blagom pH vrijednošću koji se nalazi u L'Oreal Paris Excellence pakiranju. Nježno će očistiti vaše tjeme i zaključati boju i ono najvažnije, dati mekoću i sjaj vašoj kosi za rezultate u kojima ćete uživati. Maska za njegu dubinski će nahraniti vašu kosu koja je spremna za frizuru koja zaslužuje pokazivanje.

L'Oreal Paris Excellence L'Oreal Paris Excellence Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Bez obzira na to volite li ravnu ili valovitu kosu, svježe obojena kosa L'Oreal Paris Excellence bojom spremna je za frizuru koju poželite. Svilenkasta kosa uskoro će postati vaša nova iskra samopouzdanja koja će vas tjerati da češće mislite na sebe i one male trenutke posvećene sebi u kojima se maksimalno uživa.
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'Oreal Paris po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju