Za kišnih dana ne morate se odreći dobrog stila, dapače i tada možete izgledati vrlo šik i moderno. Upravo takav dojam ostavljaju kabanice brenda Hrvatski kišobran nastale u suradnji s dizajnericom Dajanom Vuksan.

Galerija Hrvatske modne kabanice/baloneri nastale u suradnji Hrvatskog kišobrana i dizajnerice Dajane Vuksan - 6 Hrvatske modne kabanice/baloneri nastale u suradnji Hrvatskog kišobrana i dizajnerice Dajane Vuksan - 8 Hrvatske modne kabanice/baloneri nastale u suradnji Hrvatskog kišobrana i dizajnerice Dajane Vuksan - 7 +4 Hrvatske modne kabanice/baloneri nastale u suradnji Hrvatskog kišobrana i dizajnerice Dajane Vuksan Modne kabanice koje mogu zamijeniti baloner izrađene su od poliestera s teflonskim vodootpornim premazom te su ukrašene 3D detaljima, trendi pufastim rukavima i povezom oko struka. Dolaze u ljubičastoj, plavoj, crnoj, zelenoj, sivoj i dvije nijanse crvene boje te su dostupne u veličinama od S do XXL.

U kolekciji Dajane Vuksan za Hrvatski kišobran nalaze se i šik kišobrani s 3D detaljima te kabanice za pse.
Cijena modnih kabanica kreće se od 249 do 299 kuna, cijena kabanica za pse iznosi 100 kuna, kišobrana 250 kuna, a artikli su dostupni i u 3u1 kolekciji koja sadrži modnu 3D kabanicu, kišobran i kabanicu za pse po cijeni od 495 do 585 kuna.
Hrvatske modne kabanice/baloneri nastale u suradnji Hrvatskog kišobrana i dizajnerice Dajane Vuksan - 8 Modna 3D kabanica dostupna je i u vedroj plavoj boji (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju