Odabir idealne kombinacije za vjenčanje može biti pravi izazov. Želimo biti elegantni, ali istovremeno u relativno udobnoj odjeći u kojoj ćemo moći plesati. Težimo tome da u njoj budemo primijećeni i obasuti komplimentima, ali da pri tome na zasjenimo mladenku. Odabrali smo nekoliko modnih komada koji zadovoljavaju sve navedene kriterije

Nakon što ste dobili pozivnicu, sigurno ste se bacili se na traženje poklona za vjenčanje i odabir odjeće u kojoj ćete zablistati.

Kako bismo Vam olakšali izbor, pripremili nekoliko odjenih kombinacija za vjenčnje bez obzira na to idete li u morske krajeve, gradsku vjećnicu ili na vjenčanje na otvorenome u prirodi.

DUGA HALJINA
Duga haljina bez rukava i prorezima sa strane odličan je izbor za toplije dane i vjenčanje na otvorenome. Cvjetni uzorak donijet će dašak proljeća, a dražestan izgled daju volani na rukavima i struku. Budući da haljina ima okrugli ovratnik i šareni uzorak jednostavne naušnice ili narukvica upotpunit će ovu odjevnu kombinaciju za vjenčanje.

ČIPKASTA HALJINA
Za svečanu ceremoniju možete izabrati crvenu haljinu. Ukoliko se želite izvdvojiti iz mase uzvanika to ćete postići ovom čipkastom haljinom koja prati liniju vašeg tijela. Haljina je bez rukava, a sužava se su struku i lagano ide u A  kroj.

HALJINA S PREKLOPOM
Kratka haljinica na preklop izgleda zaista elegantno. Cvjetni uzorak, V izrez i volani na rukama daju jednu dozu romantičnog izgleda. Lepršava haljina bez sumnje je udobna za ples i dobru zabavu koja će sigurno potrajati do ranih jutarnjih sati. S ovom haljinom sigurno neće pogriješiti.

VINTAGE HALJINA NA PREKLOP
Ovo je odjevna kombinacija koju možete nositi i za dnevnu i večernju ceremoniju. Vintage inspiracija cvjetnim uzorcima izgleda otmjeno i pristaje svakom obliku tijela.

RUŽIČASTA HALJINA
Ukoliko ne volite kombinacije s cvjetnim uzorkom, ova ružičasta haljinica pravi je hit. Trendi boja, kratki rukavi i V-izrez definitvno je kombinacija s kojom se kasnije možete pojaviti i na poslu.

KOMBINEZON HLAČE
Za sve one koji ne vole haljine, odabrali smo nešto drugačiju odjevnu kombinaciju. Kombinezom s uzorkom može jednako dobro proći na vjenčanju baš kao i haljina. Crna podloga s bijelim cvjetovima djeluje profinjeno, a dozu opuštenosti daju lepršavi rukavi.

HALJINA S LEPRŠAVIM RUKAVIMA
Naizgled jednostavna haljina s okruglim izrezom ''diže'' cijelu kombinaciju s lepršavim rukavima. Crvena boja dovoljno je ''snažna'', pa ovu haljinu možete obogatiti jednostavnom ogrlicom ili narukvicom i tako zaslužiti čistu modnu peticu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju