Prije točno šest godina, dan prije Badnjaka, 23. prosinca 2016. hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović vjenčao se sa svojom izabranicom, biologinjom Silvijom Lihtar. Vjenčali su se kod matičara u Velikoj Gorici pred najužim krugom obitelji i prijatelja.

Galerija Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 8 Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 7 Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 9 +5 Marcelo i Silvija Brozović vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici

Božićno vrijeme bilo je savršeno za romantično zimsko vjenčanje nogometaša Marcela Brozovića koji je dan prije Badnjaka odabrao da kaže 'da' svojoj dugogodišnjoj djevojci Silviji.

Vjenčanju kod matičara u Velikoj Gorici nazočili su samo najbliža obitelj i prijatelji, a u samoj blizini matičnog ureda za Brozovića je, zajedno s njegovim suigračem u reprezentaciji Antom Budimirom, prije nekoliko dana priređen i svečani doček nakon osvajanja bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 2 Silvija Brozović nosila je glamuroznu vjenčanicu bogato ukrašenu zlatnim aplikacijama (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

I doček i vjenčanje za veznog igrača reprezentacije bili su trenuci za pamćenje, a nama je za oko zapela vjenčanica njegove supruge koju je nosila tog 23. prosinca 2016. Mladenka je izgledala glamurozno u vjenčanici sirena kroja bogato ukrašenoj zlatnim aplikacijama, dok se donji dio od tila širio u šlep. Ispod dugačke haljine mogle su se vidjeti svjetlucave bijele cipele ukrašene šljokicama, koje su stilski pasale i u svečano božićno doba.

Iris Livaja: "Suprugu Marku kupujem odjeću, to mi je nekad i veći gušt nego da kupim sebi" Iris i Marko Livaja Iris Rajčić 2014. godine Iris Rajčić i Marko Livaja 2015. godine +4 Iris Rajčić 2014. godine

Anita Lovren: Tako ženstvena vjenčanica savršena za isticanje putene figure Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 2 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 1 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 4 +7 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 3

Outfit za vjenčanje Silvija je upotpunila bijelom bundicom, dok je vjenčani buket bio složen od bijelih ružica. Nakon intimnog vjenčanja, Marcelo i Silvija Brozović u proljeće 2017. postali su roditelji djevojčice Aurore, a u listopadu 2019. dobili su i sina Rafaela.

Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 5 Zimsko vjenčanje Marcela i Silvije Brozović prije šest godina (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 1 Božićno vrijeme bilo je savršeno za romantično zimsko vjenčanje nogometaša Marcela Brozovića (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju