Iris Livaja dočekala je supruga Marka Livaju, koji se nakon mjesec dana vratio sa Svjetskog prvenstva u Katru. Na svečanom dočeku brončanih Vatrenih u Splitu prelijepa Iris izgledala je vrlo šik u kaputu oversized kroja pepita uzorka. S trenericom fitnesa i bivšom manekenom porazgovarali smo o njezinu stilu, a otkrila nam je i daje li suprugu Marku modne savjete.

Galerija Iris i Marko Livaja Iris Rajčić 2014. godine Iris Rajčić i Marko Livaja 2015. godine +4 Iris Rajčić 2014. godine

Drago mi je da ste me baš vi nazvali. Drago mi je kad me pitaju o modi jer sam ipak bila u toj priči nekih 17 godina pa volim govoriti o modi. Što ću ja pričati o nogometu! Kad me pitaju: 'Kako vi vidite utakmicu?' Što kako vidim, vidim pobjedu, sretna, ponosna i to je to, sa smiješkom nam kaže Iris Livaja. Odličan stil bivša manekenka pokazala je i na dočeku supruga Marka Livaje u Splitu te je nosila šik kaput modnog brenda Rotate s efektnim pepita uzorkom koji uvijek iznova zavlada kada stigne sezona jesen/zima.

Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 1 Iris Livaja u kaputu pepita uzorka (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Volim nositi svašta, ovisno o danu, kako se osjećam i, naravno, o prigodi. Volim i haljine i štikle za svečanije prilike, kao i dobar kaput, hlače, tenisice. Odijevam se ovisno o tome kakav je dan i kakvo je vrijeme vani. Ne želim robovati ničemu, ni trendovima, jer ne mora značiti ako je sad nešto u trendu, da bi to meni stajalo, kaže Iris. Pod time misli i na ljetni trend raskošnih volana jer volane ipak više voli kada su umjereniji.

Iris Rajčić 2014. godine Iris Rajčić 2014. godine (Foto: Borna Filic/Pixsell)

Kada dođe ljeto pa je u trendu lan s puno volana na rukavima i hlačama. Može neka košuljica s volanima, ali ne bih cijela bila u volanima, ne bih se osjećala ugodno, priznaje. Također, smatra da je, kada je o modnim dodacima riječ, manje često više.

Marko Livaja i Iris Rajčić s kćeri Marko Livaja i Iris Rajčić s kćeri (Foto: PR)

Nikada ne bih pretjerala s modnim detaljima i dezenima, da budem okićena poput božićne jelke, smije se Iris. Prirodni materijali i udobnost lijepoj su Splićanki prioritet pa tako izbjegava sintetičke tkanine, a tajice zna uzeti i broj veće zbog većeg komfora.

Iris Livaja: Na dočeku supruga Marka u kaputu koji osvaja i uzorkom i krojem Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 3 Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 1 Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 2 +7 Iris Livaja nosi kaput pepita uzorka danskog brenda Rotate - 3

Od materijala ne volim sintetiku, gledam da mi je pamuk i da mi je udobno. Čak i tajice volim uzeti broj veće da me nigdje ne stežu. Ne želim da me išta sputava, želim biti komotna, otkrila nam je mama petogodišnje Elizabet i jednogodišnjeg Lorenza. Suprugu Marku Livaji rado daje savjete u vezi odijevanja, kada je pita za savjet, a voli mu i kupovati odjeću.

Marko nema baš puno vremena ići po trgovinama pa kada treba, šoping obavim ja. Nekad mi je i gušt kupiti njemu i djeci prije nego sebi, baš volim to, rekla nam je Iris Livaja.

Iris Rajčić 2014. godine Iris Rajčić 2014. godine (Foto: Grgur Zucko/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju