Mnoga djeca stranih zvijezda i sama su često pod svjetlima reflektora i na 'meti' paparazza pa javnost prati njihovo odrastanje, što voljom roditelja, što protiv volje roditelja jer zvijezdama je nekad teško skriti svoje male nasljednike od svijeta. No, jedna slavna dama već 19 godina uspješno krije svoja dva sina od znatiželje javnosti pa, s obzirom na njihova vrlo rijetka pojavljivanja u javnosti, nismo ni znali u kakve su mlade ljepotane izrasli

Dylan Lee, sin 'Baywatch' ljepotice, navršio je 18 godina i pred njim je prvi veliki posao u svijetu mode. Mlađi sin Pamele Anderson i Tommyja Leeja postao je zaštitno lice modnog brenda Saint Laurent te će 10. veljače prvi put nositi reviju, a to će ujedno biti i prva revija Saint Laurenta koja će se održati u Los Angelesu.

Dylan je snimio i promo spot za ovaj važan događaj u kojem mladi ljepotan surfa na plaži u Malibuu i svira gitaru. A to i jesu omiljene aktivnosti 18-godišnjeg sina Pamele Anderson koji na svom profilu na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije po kojima je jasno da je ovaj zgodan mladić strastveni surfer, da kao i njegova mama voli životinje i da – uživa u životu.

Ništa manje zgodan nije ni stariji sin Pamele Anderson, 19-godišnji Brandon koji je u društvu mame i mlađeg brata u siječnju prisustvovao humanitarnom događanju.
 

 

 

 

 

 

 

 


Pogledajte i u kakvu je ljepoticu izrasla kći Reese Witherspoon.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju