Djeca nekih slavnih roditelja često se mogu vidjet u javnosti i njihovi mame i tate ne skrivaju ih od fotoobjektiva paparazza. No to nije slučaj i sa sinom jedne od najpoznatijih plavuša svih vremena koji je daleko od očiju javnosti izrastao u pravog ljepotana

Brandon Thomas Lee stariji je sin 'Baywatch' ljepotice Pamele Anderson i glazbenika Tommyja Leeja. Pamela i Tommy uvijek su 20-godišnjeg Brandona i mlađeg sina Dylana čuvali od znatiželjnih očiju javnosti pa su tako obojica u privatnosti odrasli u naočite i zgodne mladiće.

Iako obojica imaju profile na Instagramu, o njihovu se životu i dalje malo zna, ali dovoljno da se zaključi da su dobro odgojeni, da se kao braća dobro slažu i da uživaju u životu. Brandon tako često objavljuje fotografije na kojima je sa svojim mlađim bratom, a dvojica ljepotana skupa su bili i na nedavno završenom Tjednu mode u Milanu gdje je Brandon nosio odjeću talijanskog modnog diva Dolce & Gabbana. Mladi zavodnik družio se ondje i s modelom Sofijom Richie, 18-godišnjom kćerkom glazbenika Lionela Richieja.

A na svakoj fotografiji na kojoj je Brandon sa svojom majkom Pamelom Anderson, jasno je da mama puca od ponosa što ima takvog sina.