Djeca nekih slavnih roditelja često se mogu vidjet u javnosti i njihovi mame i tate ne skrivaju ih od fotoobjektiva paparazza. No to nije slučaj i sa sinom jedne od najpoznatijih plavuša svih vremena koji je daleko od očiju javnosti izrastao u pravog ljepotana

Brandon Thomas Lee stariji je sin 'Baywatch' ljepotice Pamele Anderson i glazbenika Tommyja Leeja. Pamela i Tommy uvijek su 20-godišnjeg Brandona i mlađeg sina Dylana čuvali od znatiželjnih očiju javnosti pa su tako obojica u privatnosti odrasli u naočite i zgodne mladiće.

Iako obojica imaju profile na Instagramu, o njihovu se životu i dalje malo zna, ali dovoljno da se zaključi da su dobro odgojeni, da se kao braća dobro slažu i da uživaju u životu. Brandon tako često objavljuje fotografije na kojima je sa svojim mlađim bratom, a dvojica ljepotana skupa su bili i na nedavno završenom Tjednu mode u Milanu gdje je Brandon nosio odjeću talijanskog modnog diva Dolce & Gabbana. Mladi zavodnik družio se ondje i s modelom Sofijom Richie, 18-godišnjom kćerkom glazbenika Lionela Richieja.

A na svakoj fotografiji na kojoj je Brandon sa svojom majkom Pamelom Anderson, jasno je da mama puca od ponosa što ima takvog sina.
 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju