Ljetno raspoloženje polako nas hvata, a sve što podsjeća na plažu itekako je dobrodošlo. Djelić plaže donosi i zagrebački kafić Cat Caffe sa svojim novim napitkom Mermaid kapučinom.

 

Sirena kapučino dekoriran je kao čarobna pješčana plaža na kojoj se zrnca pijeska presijavaju zlaćanim sjajem, a u moru najljepše plave boje žive dupini, morski konjici, školjke, morske zvijezde i, naravno, sirene.
Ispod tog ljetnog prizora krije se fini kapučino u kojem je posebno lijepo uživati u društvu prijateljica i dragih ljudi.

Djelić plaže donosi zagrebački kafić Cat Caffe sa svojim novim napitkom Mermaid kapučinom

Ova ljetna poslastica u šalici ideja je zagrebačkog Cat Caffea, koji svoje goste redovito razveseli novim neodoljivim napicima u ponudi. Dok ispijate Mermaid kapučino ili neki drugi omiljeni napitak u Cat Caffeu u Kušlanovoj 6 društvo će vam praviti mačke koje ondje žive. Možda će vam i prići na maženje ili će vas samo znatiželjno promatrati iz pristojne udaljenosti, baš kako to mace vole raditi.

Mermaid kapučino novost je u ponudi zagrebačkog Cat Caffea Sirena kapučino dekoriran je kao čarobna pješčana plaža (Foto: Facebook@catcaffezagreb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju