Vrlo je jednostavno grupirati muškarce u različite stereotipne kategorije: atletski tip, brižan otac, poslovni tip, snažan i povučen tip, muževan... No svakog muškarca odlikuju različiti detalji i nekoliko lica – baš kao i mirise. Te odlike mogu se činiti kontradiktornima, no one su temeljne odrednice karaktera. Bez obzira na vanjski izgled, njihova prirodna osobnost uvijek je prisutna, skrivena unutar njih.

  Galerija L'Occitane - muška kolekcija Cade - 6 +0 L'Occitane - Energizirajući fluid za lice Cade, 20 ml (104,40 kn)

MOĆ DIVLJE ŠMRIKE

U srcu L'OCCITANEOVE obnovljene i reformulirane kolekcije Cade nalazi se prirodno eterično ulje divlje šmrike, dobiveno iz malenog robusnog drveta koje se također može opisati kao višestrano i naizgled kontradiktorno... Čvrsto i otporno s oštrim i bodljikavim lišćem, može rasti na kamenim grebenima i u najgrubljim klimama. Dok s druge strane, njegovo eterično ulje poznato je po zaštitnim i umirujućim svojstvima...

L'Occitane ga je spojio s eteričnim uljem ružmarina u patentiranom kompleksu punom antioksidativnih svojstava, koji obnavlja kožu i pomaže smanjiti proizvodnju sebuma.

KOLEKCIJA CADE – SVE ZA NJEGU MODERNOG MUŠKARCA

Iako je kolekcija Cade dostupna u L'Occitaneu još od 1994. godine, ova obnovljena kolekcija pruža jednostavnost, čiste i prirodne formule, nekomplicirane i intuitivne ili višenamjenske proizvode koji se uklapaju u životni stil modernog muškarca.

U kolekciji su dostupni osnovni proizvodi za kvalitetnu i jednostavnu njegu muške kože: Energizirajući fluid Cade, Piling za svakodnevno čišćenje Cade, Pročišćavajuća maska s ugljenom Cade, Revitalizirajuća krema za lice Cade, Ulje za omekšavanje brade Cade, Višenamjenski balzam Cade,Umirujući balzam poslije brijanja Cade, Sapun za brijanje Cade, Bogata krema za brijanje Cade i Osvježavajući gel za brijanje Cade.

Više na www.loccitane.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju