Seks je igra u kojoj i najmanja sitnica može rasplamsati strasti. Jednu takvu otkrile su žene koje su sudjelovale u anketi koja je trebala pokazati što od navedenog njih, ali i njihove partnere može najviše uzbuditi prije seksa


Među ponuđenim odgovorima, među kojima su bili filmovi, igračke za odrasle te seksi donje rublje, jedan se najviše istaknuo te ga je odabralo više od 50 posto žena.

Skrivene želje i fantazije mogu biti vrlo strastvene, posebno ako postoji prilika da ih provedete u djelo.

Riječ je o vrlo jednostavnom, ali učinkovitom načinu uzburkavanja strasti za koji morate biti vrlo iskreni prema sebi i vašem partneru. Naime, skrivene želje i fantazije mogu biti vrlo strastvene, posebno ako postoji prilika da ih provedete u djelo.

Prije seksa legnite se s partnerom u krevet te uz poljupce i dodire otkrijte mu što bi potajno željeli da vam on priušti. Nakon toga, dopustite partneru da i on izrazi svoje želje i snove te krenite u akciju.

Stručnjaci objašnjavaju kako ovakav način komunikacije djeluje poput filmova za odrasle, ali još jače jer rasplamsava maštu kojoj nema kraja, a potom i strasti.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju