Neovisno o tome je li riječ o ozbiljnijoj vezi koja traje već godinama ili pak o onaj koja je tek u svojim povojima, postoje trenuci u kojima se svaka žena barem jednom zapita koliko je njemu zapravo do nje stalo.

No mnogi muškarci jednostavno nisu vični romantici i izljevima ljubavi koje ljepši spol s vremena na vrijeme ipak voli čuti i doživjeti. Ipak, oni sitnicama i malim znacima pažnje koje je ponekad teško uočiti daju do znanja da bez vas njihov život ne bi bio isti.

Podupire vaše želje i snove

Kako se veza između dvoje ljudi razvija, tako se razvijaju i individue u njoj. Pravi partner uvijek će biti uz vas na koje god „putovanje“ da se odlučite u svome životu. On će podupirati vaše želje i snove koje želite ostvariti neovisno o tome je li riječ o promjeni posla, novom hobiju, upisu na fakultet ili nečemu drugom. On će vas poticati da se razvijate i rastete te poduzimate rizike koje možda ne biste poduzeli da svoje snove niste podijelili s njim. Za njega je vaša sreća bitnija od malih žrtvi koje će on morati podnijeti kako biste se vi izgradili u osobu koja želite postati.

I dalje se trudi iznenaditi vas

Na samom početku veze muškarci pokušavaju uhvatiti svaki mogući trenutak kako bi vas dotaknuli, poljubili, zagrlili ili iznenadili. Kako veza napreduje, a vi s njim počinjete dijeliti svoj život, tako i euforija s početka veze počinje blijedjeti. Ipak, to nije znak za uzbunu već je riječ o tzv. tihoj ljubavi u kojoj se parovi počinju osjećati ugodno i opušteno. No ako se muškarac trudi iznenaditi vas kako bi vam s vremena na vrijeme uljepšao dan, tada ste za njega zaista posebni.

Tu ne mora biti riječ o skupim darovima, već o sitnicama koje ćete u tom trenutku cijeniti. To može biti obična čokolada, slatkiš, cvijeće ili parfem koji volite. Miris je snažno osjetilo koje vas može vratiti u vremena koja ste skupa proživjeli, tako je Avon kreirao premium mirisnu kolekciju Today Tomorrow Always te uz dobro poznate omiljene parfeme, posebno za ovu sezonu vjenčanja i slavljenja ljubavi, dodao i Today Tomorrow Always parfem This Love Edp stvoren da traje. Baza svakog od njih jest citrusna, koja u kombinaciji s ostalim notama može pružiti osjećaj svježine ili pak dati dozu slatkoće, a o vašem ukusu ovisi koji ćete odabrati. Svaki od njih je poseban na svoj način i spreman s vama stvoriti nove uspomene kojih ćete se zauvijek sjećati i koje ćete rado prepričavati.

Povjerava vam se

Ako su žene kompleksna bića, muškarci su jednako takvi. Ipak, jedno je sigurno. Ako vam muškarac vjeruje dovoljno da bi s vama podijelio svoje probleme, kao i nesigurnosti s kojima vodi bitku na dnevnoj bazi, tada vam želi reći koliko mu je vaše mišljenje važno. On želi da ste uključeni u njegov život jednako koliko i on u vaš te želi da ste pored njega u trenucima u kojima se on osjeća ranjivo.

Gleda vas u oči

Kada izađete na romantičnu večeru i on sjedi preko puta vas, a njegov pogled ne bježi okolo ili nije zalijepljen za mobitel već gleda u vas i aktivno sluša što imate za reći. Istraživanja su pokazala da parovi koji se vole gledaju jedno drugo u oči više od 75 % vremena koje provedu zajedno, za razliku od ostalih koje gledaju u oči 30 – 60 % vremena. Taj mali, ali snažni znak pokazuje da ste mu važni i da ga zanima sve što imate reći.

Ide s vama na mjesta koja ne voli

Svi se zasigurno možete sjetiti barem jednog trenutka kada ste htjeli otići na neki događaj, druženje ili pak u šoping koji vašoj „boljoj“ polovici nije bio po volji. Ako je u tim trenucima bio prisutan, čak i ako se malo bunio na početku, to je znak da mu je i dalje stalo jer zna da vam je njegova prisutnost bitna. U tim trenucima on svoje preference i želje stavlja sa strane kako bi vas učinio sretnima.

Ponekad djela govore više od riječi, a kod muškaraca to je slučaj koji se događa puno češće nego kod žena. Ljubav nije samo izgovoreno „volim te“ već i sitnice koje oni čine za nas koje je ponekad teško uočiti. Upravo te sitnice koje griju srce stvaraju one ljubavne priče koje traju cijeli život.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Avon po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju