U moru preporuka za kozmetičke proizvode koje svakodnevno možemo pronaći na internetu, posebno se istaknulo malo, sočno čudo za usne koje je zaludjelo TikTok i ostale društvene mreže.

Radi se o hidratantnom sjajilu koje hrani usne, a istovremeno ih čini bujnijima i daje im suptilnu, ali dovoljno upečatljivu nijansu. Dolazi u čak osam boja – od prozirne pa sve do status update nijanse, a svaka od njih se vrlo lako prilagođava usnama i stapa se s prirodnom bojom.

NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip sadrži ulje maline, bobičastog voća i veganski skvalan, a osvaja okusom, teksturom i suptilnim sjajem. Zadovoljne korisnice kažu kako su opsjednute njime, te da se radi o proizvodu kojega bi kupile i da je duplo skuplji – jer doista vrijedi svakog centa.

NYX sjajilo za usne NYX, 9 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Da stvarno vrijedi dokazuje i činjenica da je na popularnoj internetskog trgovini Amazon trenutno najprodavaniji proizvod za usne, a žene je oduševila njegova moć koju opisuju boljom od popularnih proizvoda u sticku koji su namijenjeni isključivo za njegu ispucanih usana.

@atosaaghakhani I carry one of these in my bags and I'm addicted. The Fat Oil Lip Drips from @NYX Cosmetics Canada are hydrating and lock in moisture. Grab yours from @Walmart Canada.  #ad #FatOilLip ♬ original sound - Atosa

Na službenim stranicama proizvođača stoji kako zatamnjeno sjajilo za usne možete nositi samostalno ili u kombinaciji s ružem kako biste usnama dali dodatni intenzitet. Pruža čak 12 sati hidratacije i odličan je borac protiv vjetra.

NYW sjajilo za usne Sve nijanse NYX sjajila za usne (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Od lansiranja je ovaj proizvod prikupio preko 30 milijuna pregleda na TikToku, a beauty influencerice ističu ga kao najbolji proizvod za usne ovoga ljeta.

Milijuni preporuka, posebna sočnost i bujnost usana te činjenica da ovo sjajilo uopće nije ljepljivo – samo su neki od razloga zašto mu dati šansu.

NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip može se pronaći na internetskog stranici proizvođača, a za jedan primjerak treba izdvojiti oko devet eura. 

Povoljno sjajilo za usne koje žene ne prestaju hvaliti Nijansa Basic Beige Nijansa Berry Queen Nijansa Cinnamon Dreamz +5 Nijansa Coral Cutie

Nije sve u genetici: Lagana krema koja štiti kožu i oduzima godine s lica L'ADRIA Sun fluid 50+ L'ADRIA Sun fluid 50+ L'ADRIA Sun fluid 50+ +9 L'ADRIA Sun fluid 50+

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju