Kiehl's je jedan od onih brendova čiji proizvodi doslovno budu pometeni s polica, a sve je krenulo od male ljekarne u New Yorku, koja se nalazila na uglu 13. ulice i 3. avenije. Danas, 170 godina kasnije, svojim formulama visoke kvalitete oduševljavaju dame diljem svijeta.

Galerija Ultra Facial Cream Midnight Recovery Concentrate Midnight Recovery Concentrate +1 Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide

Svaki kupac koji posjeti Kiehl's može očekivati personalizirano savjetovanje i preporuke proizvoda, no ako želite doći spremni, otkrivamo vam koji su to preparati za njegu kože s razlogom na vrhu najprodavanijih Kiehl'sovih proizvoda.

1. Ultra Facial Cream

Ultra Facial Cream Ultra Facial Cream Foto: Kiehl's

Ovo je Kiehl'sova najprodavanija krema za lice i jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda općenito. Možda je tajna u tome što odgovara svim tipovima kože i ostavlja lice mekanim i glatkim uz vidno zdraviji izgled. Ultra Facial Cream ima jedinstvenu laganu teksturu i pruža dugotrajnu 24-satnu hidrataciju, pa se lako upija, a može se upotrebljavati i danju i noću kao najbolji dodatak rutini njege kože. Krema formulirana s glacijalnim glikoproteinom i skvalanom, derivatom masline, kožu čini 2-3 puta hidratiziranijom i na njezinim najsušim područjima, što je važno jer različiti dijelovi lica imaju različitu razinu hidratacije. Krema je odlična zimi jer pruža dubinsku hidrataciju, ali i ljeti jer je dovoljno lagana i neće zagušiti kožu.

2. Midnight Recovery Concentrate

Midnight Recovery Concentrate Midnight Recovery Concentrate Foto: Kiehl's

Ako želite poboljšati svoju noćnu beauty rutinu, onda je ovo svakako proizvod koji biste trebali isprobati. Riječ je o jednom od najtraženijih Kiehl'sovih ulja koje obnavlja kožu dok spavate. Midnight Recovery Concentrate pojačava potrebnu vlažnost, obnavlja kožu noću, kada je taj proces obnove od dnevnih štetnih utjecaja najučinkovitiji, te vidljivo smanjuje bore, zaglađuje teksturu kože i pojačava njezinu blistavost. Dovoljno je tek nekoliko kapi tog noćnog ulja da se sutradan probudite s mekom, podatnom i hidratiziranom kožom. Čarolija se krije u formuli s esencijalnim uljem lavande i uljem noćurka.

3. Creamy Eye Treatment with Avocado

Midnight Recovery Concentrate Midnight Recovery Concentrate Foto: Kiehl's

Ova hidratantna i hranjiva krema za područje oko očiju s uljem avokada još je jedan od Kiehl'sovih bestsellera. Mnogi je izdvajaju kao okoloočnu kremu kojoj se uvijek vraćaju. Formulirana s uljem avokada, beta-karotenom i shea maslacem, nježno hidratizira osjetljivo područje oko očiju. Možete je koristiti ujutro i navečer kao kremu ili kao masku ako nanesete deblji sloj i ostavite da djeluje 10 minuta. Krema Creamy Eye Treatment with Avocado oftalmološki je i dermatološki testirana i posebno formulirana tako da ne ulazi u oči. Isprobate li je, u samo nekoliko trenutaka osjetit ćete promjenu, što je čini odličnom podlogom za make-up.

Bonus preporuka – Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide

Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide Foto: Kiehl's

Za one koji navedene bestsellere već imaju u svojoj beauty kolekciji preporučujemo Kiehl'sov novitet - koncentrirani serum za lice formuliran sa samo deset sastojaka koji vidljivo smanjuje nesavršenosti na koži i višak masnoće. Poznato je da niacinamid, oblik vitamina B3, pomaže vidljivo posvijetliti kožu, no kada se niacinamidi koriste u ciljanim tretmanima, pomažu uravnotežiti površinske masnoće kože. Formuliran s minimalno sastojaka, ovaj koncentrirani serum s 5 % niacinamida ima brzo upijajuću teksturu i omogućuje brzo prodiranje aktivnih sastojaka u kožu. Nanosi se ujutro i navečer, u količini od četiri do pet kapi, a možete ga kombinirati i s drugim serumima.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Kiehl's po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju