Znate li što je zajedničko konobarima, frizerima, liječnicima i svim ostalim djelatnicima koji svoje radno vrijeme provode u dugom stajanju ili hodajući?

Svi oni u potrazi su za ugodnom obućom koja stopalu pruža potporu i osigurava siguran korak kako bi se spriječile negativne posljedice na zglobove i kralježnicu. Upravo takvu obuću brojni kupci pronalaze u Deichmann trgovinama, gdje su modeli obuće i modnih dodataka brenda Skechers glavna zvijezda ovog mjeseca, a od 27. veljače do 5. ožujka nesniženi Skechers modeli naći će se i na posebnoj akciji.


Skechers tenisice već godinama imaju kultni status upravo među populacijom koja najveći dio dana provodi na nogama. Popularne „Skechersice“ odanost kupaca zaslužile su zbog činjenice da se radi o kvalitetnoj, laganoj obući dizajniranoj s ciljem pružanja što veće udobnosti, a zbog pristupačne cijene ove tenisice omiljeni su izbor i brojnih obitelji.

PR PR Foto: PR  

Velik izbor trendova i modela

PR PR Foto: PR

Deichmann trgovine u svom asortimanu oduvijek nude velik izbor obuće popularnog brenda Skechers. Na policama su ovih dana izloženi dobro poznati modeli kojima se iznova vraćamo, kao i tenisice iz nove kolekcije koje donose nov i svjež dizajn.


Tenisice za žene i muškarce dolaze u najtraženijim bojama poput crne i bijele, ali i u trendy, zabavnim kombinacijama poput crvene, ciklama, plave, metalik naglasaka i niza pastelnih boja.


Sve što klinci vole

PR PR Foto: PR

Skechers tenisice u centru su pažnje u Deichmann trgovinama ovog mjeseca, pa je sada prava prilika da među izloženim modelima cijela obitelj za sebe pronađe nove omiljene tenisice. Ovaj brend posebno je cijenjen od strane roditelja koji za svoje najmlađe traže trendy i kvalitetne tenisice čija cijena neće izaći izvan okvira budžeta s obzirom na to koliko djeca u razvoju brzo prerastu svoju obuću.


Ako ste i vi uskoro planirali potražiti novi par tenisica, zaputite se u Deichmann gdje vas uzbudljivi modeli Skechers obuće i modnih dodataka čekaju po pristupačnim cijenama.


Kako bi pronalazak tenisica bio još jednostavniji, tu je i posebna akcija na nesnižene Skechers artikle koja u Deichmann trgovinama traje od 27. veljače do 5. ožujka.


Svu ponudu Skechers modela, kao i drugih brendova trgovina Deichmann, pronaći ćete na službenoj web stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju