Skeyndor je proslavio 50-i rođendan i tom prigodom predstavio ekskluzivnu anti age liniju SKEYNDOR TIMELESS PRODIGY koja je nastala spajanjem znanosti i luksuza, a sadrži 25 aktivnih sastojaka visoke koncentracije


Na party-u povodom 50-tog rođendana Skeyndora, lansirana je nova ekskluzivna anti age linija - SKEYNDOR TIMELESS PRODIGY.

Glumica Marijana Mikulić među prvima je imala priliku isprobati inovativnu formulu koja predstavlja vrhunac dosadašnjeg istraživanja i razvoja ovog prestižnog španjolskog kozmetičkog brenda.

Priča o Skeyndoru je započela 60-tih godina prošlog stoljeća kada su dva prijatelja Joan Morcillo Casas i Publio Puente Garrido odlučila razviti vlastitu liniju profesionalne kozmetike koja se tijekom godina etablirala kao ekskluzivan brand, zauzevši 2.mjesto na španjolskom tržištu profesionalne kozmetike.

Prisutan u 50-tak zemalja diljem svijeta s preko 2000 formula, 834 provedenih kliničkih studija i s ogromnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, Skeyndor je danas brand koji se ponosi kvalitetom svojih proizvoda, inovativnim pristupom i vidljivim rezultatima pod motom "znanost kreira ljepotu“.

Profesionalan pristup, strast za inovacijama, praćenje trendova u kozmetičkoj industriji i konstantno usavršavanje doveli su Skeyndor do više od 20 priznanja od kojih je zadnje osvojeno prije 10-tak dana – prestižna nagrada CECOT za Inovaciju u kategoriji srednjih i velikih poduzeća.

No unatoč današnjoj veličini, Skeyndor je ostao vjeran svojim korijenima te je i dalje obiteljska tvrtka koja brine o svojim poslovnim partnerima, znajući da je jedino dugoročno partnerstvo i zadovoljstvo klijenata temelj uspješnog poslovanja.

Linija SKEYNDOR TIMELESS PRODIGY nastala je spajanjem znanosti i luksuza, sadrži 25 aktivnih sastojaka visoke koncentracije, čije je djelovanje dokazano sa ukupno 130 kliničkih studija.

TIMELESS PRODIGY zaustavlja starenje, zreloj koži vraća mladolik izgled, a kod mlade kože usporava znakove starenja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju