Lijepo odjeveni muškarci zadobit će pažnju žena, ali neke odjevne komade možda bi ipak trebali izbjegavati jer ih ljepši spol baš i ne preferira

Galerija +0 Traperice Prizor muškarca u dobro krojenim trapericama koje mu pristaju kao salivene prizor je kojem većina žena ne može odoljeti. Međutim, loš kroj itekako može odbiti poglede, pogotovo ako su u pitanju – skinny traperice.

Skinny traperice imaju veliku popularnost među mlađom muškom populacijom.

Iako ovaj kroj obožavaju na vlastitom tijelu, žene ih ne preferiraju na muškarcima. U mnogim anketama provedenim na ovu temu žene su se izjasnile protiv njih zato što smatraju da skinny traperice nikada ne laskaju muškom tijelu.

Ovaj kroj ima veliku popularnost među mlađom muškom populacijom, ali vole ih nositi i stariji muškarci. Mnogi slavni frajeri poput nogometaša Davida Beckhama ili komičara Russella Branda imaju ih u svom ormaru i nose ih u svakodnevnim prilikama.

Zamolili smo naše čitateljice da s nama podijele svoje mišljenje o ovoj temi, a njihove odgovore možete pročitati u nastavku.

ZA

'Mislim da skinny traperice na muškarcima uopće ne izgledaju loše, pogotovo kada je muškarac malo mišićaviji. Ako ih mi možemo nositi, zašto oni ne bi smjeli?'Ana (31)

'Meni ne smetaju. Ako se dobro iskombiniraju mogu izgledati fantastično. Volim ih vidjeti u kombinaciji s kožnatom jaknom, običnom majicom i dobrim tenisicama.' – Lucija (38)

Žene smatraju da traperice skinny kroja ne laskaju muškom tijelu.

PROTIV

'Ne volim vidjeti mršave muškarce u skinny trapericama, ako imaju mesa na sebi onda mi je to još i koliko toliko prihvatljivo. Ali ipak mi najbolje izgledaju u trapericama standardnih krojeva.'Sandra (29)

'Muškarci su drugačije građeni od nas i mislim da im skinny kroj zbog toga ne stoji dobro. Bez obzira na to jesu li mršavi ili malo jači, takve hlače jednostavno nisu za njih. Ne znam što mi je gore, kad vidim da im pucaju po bedrima ili kada im čak skinny traperice vise koliko su mršavi. Dečki, držite se ravnih krojeva.'Vesna (37)

Provjerite koji su krojevi ženskih traperica ove sezone popularniji od skinny modela.

Mislite li da skinny traperice dobro izgledaju na muškarcima?

glasova:

Traperice Traperice Foto: Profimedia.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju