Melania i Donald Trump bili su domaćini tradicionalnog druženja u Bijeloj kući povodom Uskrsa. Na Uskrsni ponedjeljak Bijelu kuću okupirala su djeca koja su se igrala na poznatoj manifestaciji Easter Egg Roll.

Galerija Melania Trump u 'lažnoj' traper-haljini - 4 Melania Trump u 'lažnoj' traper-haljini - 6 Melania Trump u 'lažnoj' traper-haljini - 5 +10 Christian Louboutin, 3927 kuna  

Za ovu ležerniju prigodu koja uključuje druženje i igranje s djecom, Melania Trump izabrala je prikladan outfit: svjetloplavu haljinu-kaput s potpisom Michaela Korsa s kopčanjem na metalne gumbe. Haljina dužine do ispod koljena besprijekorno je pristajala prvoj dami SAD-a, a iako se na prvi pogled čini da je haljina izrađena od trapera, zapravo je riječ o haljini od brušene kože, odnosno velura.

Iako ortopedi naglašavaju kako balerinke nisu zdrava obuća, pred ovim (ne)popularnim cipelama pokleknula je i strastvena ljubiteljica štikli Melania Trump

"Lažnu" traper-haljinu s džepovima velika ljubiteljica štikli kombinirala je uz vrstu obuće u kakvoj se 48-godišnja prva dama zaista vrlo rijetko viđa – ravne balerinke. Melania je izabrala jednostavne balerinke nude nijanse modne kuće Christian Louboutin, a predah od visokih potpetica nije začuđujući s obzirom na to da se druženje održavalo na travi.

Melania Trump Melania Trump: Cipele koje prva dama izbjegava kad god može

Melania Trump u vojnoj bazi u Washingtonu - 5 Melania Trump: Traperice u kojima noge dokazano izgledaju najbolje

Iako ortopedi zdušno naglašavaju kako balerinke nisu zdrava obuća jer su potpuno ravne, popularnost ovih cipelica ne jenjava, a pred ovim (ne)popularnim cipelama pokleknula je i strastvena ljubiteljica štikli.

Melania Trump u 'lažnoj' traper-haljini - 3 Melania Trump u kožnatoj haljini Michaela Korsa i balerinkama Christiana Louboutina (Foto: AFP)

Pogledajte i:

Daj sve, osim crnih! 12 modela štikli u svim drugim bojama Wish (Shoebox), 329 kuna Pull & Bear, 199 kuna Badgley Mischka, 625 kuna +9 Giancarlo Paoli, 1590 kuna
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju