Sofia Vergara u svom ormaru vjerojatno ima pozamašan broj poderanih traperica s obzirom na to da glumicu vrlo često viđamo u ovom mladenačkom odjevnom komadu. No za odlazak u subotnju kupovinu u Los Angelesu Sofia je "skinula uniformu" i odjenula široku dužu suknju.

Galerija Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 7 +6 Sofia Vergara umjesto poderanih traperica kakve često nosi izabrala je dužu suknju Lepršavu bež suknju sa sitnim uzorkom i rasparanim rubom 45-godišnja ljepotica kombinirala je uz običnu bijelu majicu bez rukava i sandale na vrtoglavu punu petu kakve također često nosi.

Odmak od poderanih traperica pokazao se kao odličan potez za Sofiju Vergaru, a kroj suknje koji je izabrala laska raznim građama ženskog tijela

Lepršavu i nosivu odjevnu kombinaciju Sofia Vergara upotpunila je torbom boje pijeska modne kuće Yves Saint Laurent.

Odmak od poderanih traperica pokazao se kao odličan potez za Sofiju, a kroj suknje koji je izabrala laska raznim građama ženskog tijela.

U fotogaleriji pogledajte i izdanja Sofije Vergare u omiljeni poderanim trapericama. Pogledajte i šarmericu iz Zagreba zbog koje je pravilo o nošenju skinny traperica uz gležnjače palo u vodu.
Sofia Vergara - 7 Sofia Vergara umjesto poderanih traperica kakve često nosi izabrala je dužu suknju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju