Na predstavljanje kolekcije Balmain za H&M uz brojne dame stigla je i Lejla Filipović. Iako je priznala kako nije uspjela 'uhvatiti' niti jedan komad iz ove limitirane kolekcije, nema razloga za nezadovoljstvo, jer je bila jedna od najljepše odjevenih uzvanica

Kada se susretnu visoka i komercijalna moda nastanu prekrasni modeli izradom i izgledom različiti od odjevnih komada koje kupujemo u high street trgovinama. Nisu unikatni poput bravura s modnih pista, ali su zato itekako posebni i upečatljivi.

A posebna i upečatljiva je bila Lejla Filipović na predstavljanju i prodaji kolekcije 'Balmain za H&M' na kojoj, kako je sama komentirala, nije uspjela kupiti ništa.

Unatoč tome njezin će shopping izlazak zbog modne kombinacije kojom je dominirala karirana haljina ukrašena decentnom crnom čipkom biti zapamćen kao odlična inspiracija.

Posebnost ovom 'školarka' stajlingu daju crne dokoljenke te robusne gležnjače. Ali ipak, njegov najveći plus je Lejlin prekrasan i iskren osmijeh.

Kolekcija Balmain x H&M bit će dostupna u oko 250 trgovina i online diljem svijeta od 5. studenog 2015, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju