Provjerite što su zvijezde priredile škorpionima u 2022. godini.

ŠKORPION

Pred vama je godina u kojoj morate proraditi na svim odnosima u svom životu – prijateljskim, obiteljskim i ljubavnim. Vrijeme je da stanete na kraj onim malim nesigurnostima i strahovima koji u vama stvaraju sumnje i ljubomoru.

Veljača i ožujak pravo su vrijeme za preispitivanje. Bez povjerenja nema napretka na nijednom životnom polju i zato malo popustite svoje obrambene mehanizme i vjerujte ljudima oko sebe.

Od sredine svibnja do kraja srpnja čeka vas iznimno emotivan period. Ako vam nova ljubav zakuca na vrata, prepustite joj se bez zadrške.

Posebno se čuvajte treće od četiri retrogradne faze Merkura u 2022. godini, točnije perioda od 9. rujna do 2. listopada. Tada izbjegavajte putovanja, manje izlazite i zaboravite na donošenje važnih životnih odluka.

Vladavina vašeg znaka započinje 23. listopada i to je idealno vrijeme za zacrtavanje novih poslovnih ciljeva ili finaliziranje započetih projekata. Proveli ste puno vremena radeći na sebi i upravo ćete se zato osjećati spremniji za nadolazeće izazove koji vas čekaju u ostatku godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju