Škorpioni ovog ljeta nisu u lovu, no zato spremno na društvenim mrežama pokazuju svoj prijašnji ulov. No nakon 19. kolovoza ta će veza, ako je nastala tijekom proteklih tjedana, postati mnogo više od proljetno-ljetne romanse zbog retrogradnog Urana koji će škorpione nagnati na to da riješe bilo kakve nedoumice u odnosu.

Ovog su ljeta spremniji nego ikad poraditi na sebi, prepoznati svoje pogreške, što je škorpionima iznimno teško priznati i istinski se boriti za odnos koji gledaju očima ljubavi. Ljeto 2020. godine škorpione nije mazilo u ljubavi, no čini se da će sve to nadoknaditi ovo ljeto – prepuno pustolovina s jednom uistinu posebnom osobom.

Ipak, nije tajna da su škorpioni skloni samosabotaži pa treba pripaziti da sav trud uložen u rad na sebi tijekom proteklih mjeseci ne bi bio uzaludan.

Kada vidite da se potencijalno krećete tim putom, stanite i duboko udahnite. Zvijezde su na vašoj stranu, a kažu i da ćete početkom kolovoza s obitelji i prijateljima podijeliti i jednu važnu, posebnu vijest.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju