Ellen DeGeneres i njezina supruga Portia de Rossi prodaju lijepu kuću uređenu u Tudor stilu u Montecitu u Kaliforniji. Riječ je zapravo o dva objekta koja su međusobno povezana zimskim vrtom, a u kojem raste citrusno voće.

Tudorske kuće objekti su po uzoru na englesku arhitekturu građenu u periodu od 1600. do 1700. godine. Uglavnom su rađene od opeke, a karakterizira ih strm krov s višestruko preklopljenim zabatima te s dekorativnim iscrtanim pročeljem sastavljenim od tankih ploča ili kamenom ispunom.

Kuća slavne televizijske voditeljice i glumice originalno je izgrađena u Surreyju u Engleskoj te je pažljivo dekonstruirana i prevezana u Kaliforniju, a tamo ponovo sastavljena na privatnom zemljištu veličine oko pola hektara.

Dnevne sobe slavnih žena - 3 10 dnevnih soba slavnih žena kao iz najljepših kataloga

Po holivudskim standardima to se smatra manjom kućom jer ima tek tri spavaće sobe, dvije dnevne sobe i 2,5 kupaonice, dok je visoka živica i atraktivna stabla skrivaju od znatiželjnih pogleda. Okružena je cvijećem i raznovrsnim zelenilom koji su zahvaljujući visokim prozorima vidljivi iz gotovo cijele kuće.

Iako je napravljena u starinskom stilu, opremljena je svim pogodnostima modernog doba, što je posebno vidljivo u atraktivnoj kuhinji. U kući se nalaze i velika blagovaonica, manja prostorija za posluživanje doručka, privatna knjižnica, kućna teretana, podrum i garaža u koju se mogu parkirati tri automobila.

Slika nije dostupna Kad jednom osvojimo jackpot... 10 kuhinja poznatih dama iz kojih ne bismo izlazili

Voditeljica popularne televizijske emisije "The Ellen Degeneres show" zaljubljenica je u unutarnje uređenje – često kupuje kuće, preuređuje ih te ih potom prodaje po višoj cijeni. Slavne supruge kuću su kupile za 3,6 milijuna dolara (oko 25 milijuna kuna), a za nju traže 6,9 milijuna dolara, odnosno nešto manje od 50 milijuna kuna.

Eh, da nam je dobiti na Eurojackpotu...

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju