Ellen DeGeneres i njezina supruga Portia de Rossi prodaju lijepu kuću uređenu u Tudor stilu u Montecitu u Kaliforniji. Riječ je zapravo o dva objekta koja su međusobno povezana zimskim vrtom, a u kojem raste citrusno voće.

Galerija

Tudorske kuće objekti su po uzoru na englesku arhitekturu građenu u periodu od 1600. do 1700. godine. Uglavnom su rađene od opeke, a karakterizira ih strm krov s višestruko preklopljenim zabatima te s dekorativnim iscrtanim pročeljem sastavljenim od tankih ploča ili kamenom ispunom.

Kuća slavne televizijske voditeljice i glumice originalno je izgrađena u Surreyju u Engleskoj te je pažljivo dekonstruirana i prevezana u Kaliforniju, a tamo ponovo sastavljena na privatnom zemljištu veličine oko pola hektara.

Po holivudskim standardima to se smatra manjom kućom jer ima tek tri spavaće sobe, dvije dnevne sobe i 2,5 kupaonice, dok je visoka živica i atraktivna stabla skrivaju od znatiželjnih pogleda. Okružena je cvijećem i raznovrsnim zelenilom koji su zahvaljujući visokim prozorima vidljivi iz gotovo cijele kuće.

Kuća Ellen Degeneres u Kaliforniji - 8
Kuću krase visoki prozori i mnogo prirodne svjetlosti (Foto: Profimedia)

Iako je napravljena u starinskom stilu, opremljena je svim pogodnostima modernog doba, što je posebno vidljivo u atraktivnoj kuhinji. U kući se nalaze i velika blagovaonica, manja prostorija za posluživanje doručka, privatna knjižnica, kućna teretana, podrum i garaža u koju se mogu parkirati tri automobila.

Voditeljica popularne televizijske emisije "The Ellen Degeneres show" zaljubljenica je u unutarnje uređenje – često kupuje kuće, preuređuje ih te ih potom prodaje po višoj cijeni. Slavne supruge kuću su kupile za 3,6 milijuna dolara (oko 25 milijuna kuna), a za nju traže 6,9 milijuna dolara, odnosno nešto manje od 50 milijuna kuna.

Eh, da nam je dobiti na Eurojackpotu...

Kuća Ellen Degeneres u Kaliforniji - 2
Ellen Degeneres i Porta de Rossi (Foto: Getty Images)