Odjeća koju nosimo šalje tajne signale kojih možda niste ni svjesni. Upravo ovom taktikom poslužile su se predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton i Michelle Obama nakon objave izbora novog predsjednika SAD-a


Michelle Obama
je krajem tjedna dočekala u Bijeloj kući suprugu novoizabranog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Melaniju Trump. Na protokolarnoj čajanki poželjela joj je dobrodošlicu, te je upoznala sa svim izazovima koje donosi pozicija Prve dame SAD-a.

Iako su mediji pozorno pratili svaku ljubaznu riječ koje su dame međusobno izgovorile, mnogima je promakla činjenica da je Michelle odaslala i jednu skrivenu poruku koja je ostala neizgovorena.

Aktualna Prva dama za ovu je prigodu odabrala ljubičastu haljinu s potpisom Narcisa Rodrigueza, u istoj nijansi koju je predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton odabrala za prvo obraćanje nakon poraza na izborima.

Ljubičasta boja je boja tuge i žalosti, čime su obje moćnice jasno dale do znanja što misle o pobjedi Donalda Trumpa na izborima. Povrh svega, riječ je boji koju Michelle Obama gotovo nikada ne nosi.

O dubljem značenju boja saznajte više ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju