Ovo ljeto možemo se zasladiti pravim mirisnim poslasticama. Naime, na naše parfumerijsko tržište stigle su nove ljetne mirisne poslastice poznatog brenda Nina Ricci - Les gourmandises de Nina & Les gourmandises de Luna

Poznata kuća Nina Ricci ovo ljeto zasladila je s čak dvije mirisne poslastice u obliku amblemskih jabuka - Les gourmandises de Nina & Les gourmandises de Luna.

Les gourmandises de Nina voćna je i cvjetna toaletna voda, a Les gourmandises de Luna orijentalna je toaletna voda s notama vanilije.

Naime, ove dvije toaletne vode su zapravo bajkovito opisani kao najbolje prijateljice, Nina i Luna. One su oličenje pravog prijateljstva. Kao suvremene heroine, igraju se komplikacijama u šarolikom, raznobojnom vrtlogu. Imaju dvije strasti - njihovo prijateljstvo i sve što je slatkog okusa.

Tako je Les gourmandises de Nina opisana kao "ugodna poslastica". Riječ je o voćnoj, cvjetnoj, toaletnoj vodi osmišljenoj kao komadić egzotične poslastice.

Svježinu ovom proizvodu daje brazilska naranča i akorda limunade, dok nota cvijeta gardenije i akord karamele osnažuju tu veselu ženstvenost i senzualnost. U srcu mirisa je kombinacija marakuje i kokosovog mlijeka.

Les gourmandises de Luna opisana je kao "uglađena karamela". Ova voćno orijentalna toaletna voda s notama vanilije osmišljena je kao komadić čiste ledene poslastice.

Gornja nota je osvježavajuća, sa sočnim perlama granite koje se miješaju s kremom grejpa. Proizvod još sadrži notu kokosa, božura te coulis umaka, sandalovine i karamele.<slika_2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju