Slavni francuski desert bio je inspiracija za stvaranje novih slasnih napitaka koji su novost u ponudi zagrebačkog kafića Cat Caffea, omiljenog okupljališta ljubitelja mačaka.

 

U šarmantnom zagrebačkom kafiću u kojem možete ispijati omiljeni napitak okruženi macama, proljeće je započelo s novim napicima inspiriranima jednim od najpoznatijih francuskih deserta – Crème brûléom.

Napici inspirirani slavnim francuskim desertom novost su u ponudi Cat Caffea - 2 Birati možete između napitaka Crème brûlée latte, Crème brûlée cheesecake i Crème brûlée hot chocolate (Foto: Facebook@catcaffezagreb)

Crème brûlée je jednostavna krema napravljena od jaja, vrhnja i vanilije sa zapečenom koricom od šećera. U Cat Caffeu svoje goste redovito uveseljavaju novim napicima, a početak proljeća bilo je idealno vrijeme da se opet malo ponove. U ovom ljupkom kafiću u Kušlanovoj 6 tako od sada možete uživati u novom primamljivom okusu. Birati možete između napitaka Crème brûlée latte, Crème brûlée cheesecake i Crème brûlée hot chocolate.

Rose Gold kava novost je u ponudi zagrebačkog kafića I ružice kao ukras: Rose Gold kava i vruća čokolada u ponudi zagrebačkog kafića

Caticorn frappe uskoro će biti u ponudi zagrebačkog kafića Cat Caffe Caticorn frape od vanilije i jagoda novost u ponudi zagrebačkog Cat Caffea

Novi slasni napici čekaju vas u zagrebačkom Cat Caffeu, kao i mace koje će vam ondje praviti društvo.

Napici inspirirani slavnim francuskim desertom novost su u ponudi Cat Caffea - 1 Proljeće je u Cat Caffeu započelo s novim primamljivim okusima (Foto: Facebook@catcaffezagreb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju