Prvi dan mjeseca travnja tradicionalno je rezerviran za zbijanje šala, a portal Zadovoljna.hr počastio je svoje čitateljice sasvim posebnom pričom

Prvoaprilska šala ženskog lifestyle portala Zadovoljna.hr oduševila je čitateljice i postala viralni hit.

Članak 'Tajna veza: Johnny Depp ljubi slastičarku iz Osijeka' ostvario je 101.890 posjeta te je 3.583 puta podijeljen na Facebooku.

Ono što članak čini posebno zanimljivim je lažni Instagram profil dotične slastičarke iz Osijeka koja je u jednom danu dana dobila 206 followera. Njezine fotografije bile su posvećene Johnnyju Deppu, slasticama i voljenom Osijeku.

 

A photo posted by Tanja Mikulic (@tanja.mikulic) on

Kako čitatelji ne bi ostali u zabludi, ispod članka je navedeno da je riječ o šali koju je ispod svakog posta na Instagramu Zadovoljna.hr otkrila komentarom – 'Drage cure, Johnnyja ćemo još malo pričekati jer ga danas nismo uspjeli dobiti. Na 1. april uvijek bude neka gužva. Uz ovu prvoaprilsku šalu šaljemo vam veliki poljubac'. Iako je 1. travanj iza nas, Tanjin profil i dalje živi.

Tog dana tajanstvena i imaginarna Tanja Mikulić na Googleu je bila traženiji pojam od naše popularne glazbene dive – Nine Badrić. Prisjetite se naše prvoaprilske zezancije i saznajte sve detalje o 'novoj' ljubavi Johnnyja Deppa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju